Черно море посреща Локомотив (Пловдив) днес на Тича в 18:45

...
Черно море посреща Локомотив (Пловдив) днес на Тича в 18:45
Коментари Харесай

Черно море ще пази първото място срещу последния Локо

Черно море посреща Локомотив (Пловдив) през днешния ден на " Тича " в 18:45 часа в конфликт от 4-ия кръг на efbet Лига.

Домакините ще се надяват да продължат с положителните си игри и да запазят първата си позиция. Гостите идват във Варна с мисълта да намерят път към излизане от рецесията и ще им трябват точки.
 Седем футболисти отпаднаха от групата на Черно море
Седем футболисти отпаднаха от групата на Черно море

" Моряците " одобряват Локомотив (Пловдив) в понеделник

Черно море стартира мощно новия сезон. Варненци записаха две победи - над Берое и Ботев (Пловдив), и реми на старта против Царско село.

Смърфовете започнаха кошмарно акцията с две следващи провали от Лудогорец и Локо (София), като дадоха късмет на евроучастието, което обаче към този момент завърши.

Трета поредна загуба ще утежни съществено ситуацията им. Нещо повече, в случай че Локо отново падне, ще повтори антирекорд от 1967 година.

Старши треньорът Александър Тунчев съвсем несъмнено ще ротира състава след загубата от Копенхаген през предходната седмица на " Паркен " (2:4). Така той действа и след реванша със Словачко за гостуването по-късно на софийските съименници.

Шанс за титулярна изява се чака да получат задграничните попълнения Марсел и Сно на двата фланга.

Карагарен, на който следва трансфер на открито, съвсем несъмнено ще остане не пейката. Тунчев има съмнения и за централния бранител Гомис, който бе под равнището си в Копенхаген.
 Александър Тунчев дава късмет да двама легионери против Черно море
Александър Тунчев дава късмет да двама легионери против Черно море

Марсел и Сно стартират от първата минута на " Тича "

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев пък ще заложи на изпитаната максима, че когато тимът върви - промени не се вършат. Очаква се наставникът на моряците да заложи на състава, победил Берое в Стара Загора с 2:0 в последния кръг.

Нападателят Зе Гомеш към този момент е подготвен на 100 % след травмата си, само че съвсем несъмнено ще остане запаса, а офанзивата още веднъж ще води Родриго Енрике. Той, Касми и Леандро постоянно разменят местата си в предни позиции и това обърква съществено съперниците.

Илиан Илиев се колебае дали да не остави отново отвън групата новите попълнения Сами ел Анаби и Фоде Гираси, както за дуела със заралии.

Вероятни сформира:

Черно море: Георгиев, Попов, Атанасов, Дробаров, Панов, Панайотов, Гарсия, Велев, Касми, Леандро, Енрике

Локомотив: Пиргов, Биков, Крачун, Петрович, Сно, Марсел, Умарбаев, Витанов, Салинас, Илиев, Минчев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР