Черно море посрещ ЦСКА на Тича в най-интересния мач от

...
Черно море посрещ ЦСКА на Тича в най-интересния мач от
Коментари Харесай

БИТКАТА НА ТИЧА: Нахъсан Черно море чака ЦСКА

Черно море посрещ ЦСКА на " Тича " в най-интересния мач от последния кръг в Efbet лига за календарната 2022 година. Двубоят по традиця ще е с голям заряд, а трибуните ще са цялостни с почитатели на двата тима. Илиан Илиев и неговите бойци от " морето " са решени да дадат отпор на водача в класирането, който ще се опита да затвърди това във Варна.

„ Червените “ завоюваха с 1:0 дуела сред двата отбора при започване на лятото на " Българска войска ". Тогава Асен Донечв донесе триумфа за столичния отбор с гол в 77-ата минута, което бе и единственият прецизен удар за отбора. 

В състава на Черно море има кадрови проблеми. Даниел Димов към този момент стартира да тренира, само че няма да играе до края на годината. В състава обаче се завръщат Цветомир Панов и Велислав Василев. Аут за дуела обаче остават още Виктор Попов и Закария Беншаа, които са с контузии, до момента в който Лъчезар Йорданов към момента не е изцяло възобновен.

ЦСКА се намира в добра форма и заема първа позиция в класирането. Рядко „ алените “ пропущат да завоюват, като с положително показване в отбрана, от време на време им е нужен единствено гол. До подобен обаче отборът не стигна в предходния кръг, когато имаше положения, само че по този начин и не ги осъществя при нулево реми с Локомотив София. ЦСКА не съумя да победи столичните „ железничари “ и по-рано през сезона.

Старши треньорът Саша Илич обаче ще би трябвало да бистри състава, защото има много кадрови проблеми. Лазар Туфегджич и Юрген Матай, който стана татко на момиченце, са контузени, до момента в който Жираир Шагоян е болен. Добрите вести обаче са свързани с Дюкенс Назон и Брадли Де Нойер, които се завръщат след санкции, а Мено Кох към този момент тренира обикновено и също е подготвен за игра.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР