Черно море победи втородивизионния Созопол с 1:0 в контролна среща,

...
Черно море победи втородивизионния Созопол с 1:0 в контролна среща,
Коментари Харесай

Черно море победи Созопол в контролна среща

Черно море победи втородивизионния Созопол с 1:0 в контролна среща, играна на стадион „ Младост “ във Варна. Проверката е първата за деня за „ моряците “, като по-късно през днешния ден те ще изиграят дуел и против Дунав Русе.

Първото съществено състояние в срещата бе в 4-та минута за гостите. Емануил Манев бе открит в добра позиция и стреля, само че вратарят на Черно море Георги Георгиев съумя да избие топката. Две минути по-късно Даниел Димов можеше да вкара гол за домакините, само че след удара му с глава топката мина настрана от вратата. Черно море поведе в резултата в 16-та минута. След центриране в наказателното поле на Созопол Мишаел Алвес засече топката с глава, само че тя бе отбита. Топката обаче попадна у Росен Стефанов, който с изстрел от 4-5 метра вкара за 1:0 за домакините. В 37-та минута Ангел Ангелов стреля рисково от повече от 20 метра, само че топката мина над вратата на Созопол. В 39-та минута Лъчезар Йорданов стреля от рискова позиция, само че не съумя да вкара.

В 57-та минута Черно море бе покрай втори гол. Мартин Дичев стреля рисково диагонално отдясно, вратарят на гостите Петър Рахнев съумя да избие топката, която попадна у Лъчезар Йорданов, който обаче стреля неопределено.

Досега Черно море изигра пет контроли. В първата победи като посетител Фарул (Констанца) с 1:0, по-късно приключи 0:0 с втория тим на ЦСКА 1948 в Обзор, завоюва с 2:0 против Черноморец (Балчик), приключи 1:1 с Етър и през днешния ден надви над Созопол с 1:0.

В 17:00 часа на стадион „ Тича “ през днешния ден „ моряците “ излизат във втората си инспекция за деня против Дунав.

Автор: Данаил Войков /БТА

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР