Черно море победи в контрола лидера в румънското първенство -

...
Черно море победи в контрола лидера в румънското първенство -
Коментари Харесай

Черно море с престижна победа в контрола, моряците се разправиха с лидера в Румъния

Черно море победи в контрола водача в румънското състезание - Фарул (Констанца), с 3:1. Проверката се игра в базата на румънския тим в Овидиу, оповестява формалният уебсайт на варненския отбор. За Черно море на два пъти се разписа Закария Беншаа, а третия гол осъществя Матиас Курьор.

Първата сериозна опция за Черно море бе в 6-та минута, когато Алекс Фернандес стреля от към 20 метра, само че топката мина настрана от вратата. В 20-та минута Велислав Василев проби отдясно, пусна към Мазир Сула, който финтира защитник и от дъгата на наказателното поле стреля, само че топката мина над вратата на домакините. В 30-та минута Велислав Василев опита удар от отдалеченост, топката се отби в защитник и топна сред вратаря и Алекс Фернандес. Играчът на Черно море съумя да изпревари стража на домакините, само че стреля над вратата. В последната минута на първата част " моряците " откриха резултата. След центриране на Велислав Василев от корнер, топката попадна у Закария Беншаа, който от близко осъществя за 1:0.

Домакините започнаха второто полувреме по-агресивно и сътвориха няколко положителни офанзиви, които приключиха с неточни удари към вратата на Георги Георгиев. В 60-та минута Карло Каспар бе изведен самичък против Георги Георгиев и опита да финтира стража на Черно море, само че си затвори ъгъла на вратата и стреля в страничната греда. В 67-та минута Мазир Сула откри в наказателното поле Закария Беншаа, който от добра позиция вкара втори гол за Черно море. В 78-та минута Матиас Курьор бе изведен на добра позиция и осъществя за 3:0. Малко след гола в игра се появи бразилецът Карлос Жатоба, който кара проби при " моряците ". В последната минута на даденото от рефера продължение домакините оформиха от дузпа крайния резултат - 3:1.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР