Черно море победи Славия като гост в среща от 24-ия

...
Черно море победи Славия като гост в среща от 24-ия
Коментари Харесай

Черно море победа Славия с гол в последната минута, все по-близо е до тройката

Черно море победи Славия като посетител в среща от 24-ия кръг на efbet Лига в мач игран нощес. “Моряците ” завоюваха дуела с 1:0 след гол на Евгений Сердюк в последната минута на дуела.

Победата на варненци резервира възможностите ми за влизане в челната тройка, като сега изостават единствено на точка от третия Ботев Пловдив.

Лидери са Лудогорец с актив от 58 точки, на втора позиция е ЦСКА София - 49, Ботев Пловдив - 43, Черно море - 42, Левски - 36 и Славия - 33.

Срещата стартира равностойно като до 15-ата минута и двата тима не сътвориха чисти рискове пред една от двете порти. В последвалите минути “моряците ” заиграха по-добре и в 25-ата можеха да открият резултата. След бърза контраофанзива Стефан Велев изведе Сердюк в наказателното поле, който от доста чиста обстановка не съумя да откри очертанията на вратата.

Пет минути по-късно след центриране отдясно Сердюк с глава се опита да отклони топката по посока на вратата, само че тя попадна право в ръцете на Светослав Вуцов. В 36-ата минута Пабло Гарсия опита удар от отдалеченост, който затрудни стража на домакините, само че при отбитата топка наоколо нямаше футболист на варненци.

В 40-ата Мартин Петков стреля от надалеч, само че Иван Дюлгеров внимаваше и избави.

В 47-ата минута Борислав Цонев затрудни Дюлгеров от пряксвободен удар, само че стражът на варненци съумя да се оправи. В 62-рата минута Реди Кирилов центрира рисково към Мартин Петков, който обаче не съумя да засече топката. В 69-ата минута Матиас Курьор насочи технично топката към далечния ъгъл на вратата на Славия, само че Вуцов съумя да избави.

Така се стигнва до последните секунди на срещата. Тогава влезлият като запаса Родриго Вилела нахлу отляво в наказателното поле и центрира към далечната греда, топката се отклони леко от крайник на бранител на “белите ” и стигна до Евгений Сердюк, който от близко с глава матира Светослав Вуцов – 0:1.

В идващия 25-и кръг Черно море приема – Ботев (Враца) на 4 април (понеделник) от 17,30 ч. на стадион “Тича ”.

Съставът на Черно море: Иван Дюлгеров, Живко Атанасов, Влатко Дробаров, Виктор Попов, Цветомир Панов, Даниел Димов, Пабло Гарсия, Васил Панайотов, Матиас Курьор (Сула), Стефан Велев (Родриго Вилела), Евгений Сердюк
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР