Черно море победи с 5:2 Нефтохимик в контролна среща, играна

...
Черно море победи с 5:2 Нефтохимик в контролна среща, играна
Коментари Харесай

Черно море разгроми Нефтохимик в Бургас

Черно море победи с 5:2 Нефтохимик в контролна среща, играна на стадион “Efbet Арена” в Бургас. В инспекцията, която бе подбудена от паузата в шампионата поради националните тимове, Илиан Илиев употребява много юноши от школата на отбора. Общо седем футболисти, артикул на академията на “моряците” играха против “шейховете”.

Дани Кики откри резултата при започване на срещата. Атакуващият футболист на “моряците” бе изведен фронтално против вратаря на домакините и осъществя за 1:0. Малко преди този момент Живко Петков с глава нацели напречната греда. В 25-ата минута Фахд центрира отдясно, а влезлият на скорост Мехди Букаси с глава осъществя за 2:0. Три минути по-късно домакините удариха още една греда посредством Иван Цачев. В 34-ата минута Нефтохимик върна един гол. След центриране отдясно футболист на домакините стреля с глава, Митрович съумя да се разпъне и избие топката, само че при добавката Диян Молдованов с глава осъществя за 1:2.

На почивката Илиан Илиев направи три промени. На местата на Цветомир Панов, Емил Янчев и Дани Кики в игра се появиха Васил Панайотов, Родриго Енрике и Димитриос Хантакиас. Още в първата минута на втората част Аристот Ндонгала бе фаулиран в наказателното поле, а Васил Панайотов трансформира отсъдената дузпа в гол – 3:1 за Черно море. В 56-ата минута Васил Панайотов бе изведен от дясно от Родриго, халфът центрира остро по земя към задна греда, където Меди Букаси стреля. Топката се отби в гредата и влетя в мрежата за 4:1. В идната офанзива Нефтохимик понижи. Живко Петков бе открит непокрит в наказателното поле и от близо разтреля Митрович за 4:2. В 62-рата минута Аристот Ндонгала стреля от точката на дузпата, топката се отби в напречната греда и се върна към Лъчезар Йордано, който от воле “скъса” мрежата за 5:2. В 65-ата минута играта напуснаха Мехди Букаси, Аристот Ндонгала, Лъчезар Йорданов, Мирослав Енчев и Миодраг Митрович. Техните места заеха Петър Вуцов, Павел Георгиев, Мартин Милушев, Йордан Радев и Димитър Иванов.

До края на срещата варненци сътвориха няколко положителни офанзиви, само че не съумяха да ги завършат и да създадат успеха си още по-убедителна.

фотография: chernomorepfc.bg
efbet Лига 16 кръг, събота 9 ноември  Етър 1:0краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР