Черно море победи с 2:1 отбора на Пирин (Благоевград) след

...
Черно море победи с 2:1 отбора на Пирин (Благоевград) след
Коментари Харесай

Черно море победи Пирин след обрат и излезе начело във временното класиране на efbet Лигата

Черно море победи с 2:1 тима на Пирин (Благоевград) след поврат и излезе на първото място във краткотрайното класиране на efbet Лигата. Варненци съумяха да извърнат резултата, откакто изоставаха с 0:1.

С триумфа си „ моряците “ имат в актива си към този момент 32 точки – с 2 повече от Локомотив Пловдив, само че „ смърфовете “ са с мач по-малко. Пирин остава с 11 точки.

Първата обстановка в мача бе за гостите във 2-ата минута, когато Борис Тютюков стреля от отдалеченост, само че доста неопределено. В 5-ата минута Черно море можеше да открие резултата, съобщи Българска телеграфна агенция.

Мартин Дичев центрира отляво, топката стигна в наказателното поле до Атанас Илиев, който я овладя и стреля, само че тя попадна в ръцете на вратаря Максим Ковальов. В 9-ата минута Пирин поведе в резултата. След неточност на Даниел Димов в средата на терена топката попадна у Юго Комано, който я взе, напредна и с удар по земя вкара за 1:0 за „ орлетата “. В 12-та минута домакините можеха да изравнят, само че след удара на Арлинд Дакай диагонално отдясно, топката мина настрана от вратата на Максим Ковальов. В 17-ата минута Черно море изравни резултата. Мазир Сула центрира от ъглов удар, топката стигна до Пабло Гарсия, който с глава я във вратата за 1:1.

Вратарят на гостите Максим Ковальов предотврати сигурен гол в 20-ата минута, откакто боксира топката след мощен удар от над 25 метра на Мазир Сула. В 26-та минута шансът бе на страната на домакините. След неточност на Мартин Дичев Юго Комано открадна топката, напредна и пусна пас към Борис Тютюков, който стреля отляво диагонално от десетина метра, топката обаче рикошира в състезател на Черно море и мина на сантиметри от вратата и излезе в корнер. Христо Попадийн почисти топката пред голлинията след удар на Даниел Димов с глава в 35-ата минута, а в 39-ата Аймен Суда стреля доста рисково от към 20 метра, само че топката мина над напречната греда. В 45-ата минута Борис Тютюков съумя да засече топката на първа греда след центриране от корнер, само че за шанс на домакините тя мина настрана от вратата.

Брено Тейшейра стреля от комфортна позиция по земя в 53-ата минута, само че топката попадна в ръцете на вратаря Максим Ковальов. В 61-ата минута шансът бе на страната на Пирин, откакто топката се отби в страничната греда след удар на Мартин Милушев диагонално отдясно. Секунди по-късно Цветомир Панов стреля рисково към вратата на гостите, само че топката мина настрана от вратата. В 62-ата минута Симеон Александров от гостите стреля от границата на наказателното поле, само че вратарят на Черно море Иван Дюлгеров съумя да избави.

В 77-ата минута Иван Тасев нахлу в наказателното поле на домакините отдясно и стреля, само че топката мина на сантиметри настрана от вратата на Черно море. В 83-ата минута Мазир Сула центрира в наказателното поле на гостите, а капитанът Даниел Димов засече топката с глава и вкара победния гол за Черно море. Мартин Милушев бе изведен в отлична позиция в наказателното поле на посетители в 90+2 минута на мача, преодоля бранител и стреля, само че не съумя да осъществя нов гол. Минута по-късно Александър Дюлгеров стреля рисково, само че топката мина настрана от вратата на домакините.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР