Черно море победи с 1:0 в пряк сблъсък за първото

...
Черно море победи с 1:0 в пряк сблъсък за първото
Коментари Харесай

Черно море би ЦСКА-София и си върна първото място

Черно море победи с 1:0 в директен конфликт за първото място в елита. Единствения гол в мача вкара Живко Атанасов в 88-ата минута. Двата тима приключиха с по 10 души, поради получени червени картони от Мазир Сула и Фернандо Каранга.

С триумфа варненци излязоха преди всичко в класирането с 48 точки. ЦСКА-София е трети с 45 точки, толкоз, само че и мач по-малко има и вторият Лудогорец.

Двата тима направиха внимателно първо полувреме, в което голови положения съвсем нямаше. Домакините тормозиха алените в 10-ата минута, когато Мишаел Алвес центрира към Исмаил Иса, само че нападателят беше изпреварен от вратаря Густаво Бусато. на софиянци след изтърпяно наказване.

В 15-ата минута Джонатан Линдсет изведе Каранга, който със страховит шут прати топката в мрежата. Попадението за ЦСКА-София обаче не беше зачетено поради засада на нападателя. В 27-ата минута Пабло Гарсия стреля рисково от директен свободен удар, само че право в Бусато.

В 55-ата минута домакините проведоха рискова контраофанзива, само че ударът на Васил Панайотов беше слаб. Малко по-късно Панайотов центрира и Андреяс Калкан стреля от воле, само че неопределено.

В 71-ата минута Каранга получи втори жълт и надлежно червен картон за нарушаване против Панайотов. След съвещания с ВАР реферът му сподели пряк червен картон. В 83-ата минута и Черно море остана с 10 души, откакто Сула също беше изпъден.

В последните минути мачът ненадейно се отвори. В 86-ата минута Линдсет беше изведен в добра позиция, само че стреля неопределено. В идната минута Бусато избави удари на Атанас Илиев и Мишаел Алвес. Малко по-късно след центриране от корнер Атанас Илиев отклони топката към Атанасов, който от 2-3 метра с глава вкара победния гол.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР