Черно море победи Локомотив София с 3:0 и излезе на

...
Черно море победи Локомотив София с 3:0 и излезе на
Коментари Харесай

Черно море се справи лесно с Локо София

Черно море победи Локомотив София с 3:0 и излезе на второ място в класирането. Варненци събраха 58 точки, една повече от ЦСКА-София. Лидерът има 63 точки и мач по-малко.

И трите гола за варненци вкара Атанас Илиев и то още през първата част. Загубата е четвърта поредна за железничарите, които остават с 25 точки.

Първото съществено състояние в мача беше за домакините. В 9-ата минута Мазир Сула центрира, Атанас Илиев засече топката, само че вратарят Жарко Истатков мазета. Минута по-късно Уеслен Жуниор бе изведен в добра позиция, Истатков още веднъж избави.

В 19-ата минута вратарят на Локомотив мазета и удар на Цветомир Панов. Две минути по-късно разумно стана 1:0. Пабло Гарсия откри на границата на наказателното поле Атанас Илиев и той осъществя с удар диагонално. В 25-ата минута Жуниор можеше да вкара за 2:0, само че Истатков избави.

Минута по-късно към този момент беше 2:0 в интерес на Черно море. След неточност на Антони Иванов топката стигна до Атанас Илиев, който осъществя от десетина метра. В 38-ата минута домакините вкараха ново попадание. Андреяс Калкан изведе Атанас Илиев и той оформи хетрика си.

В 72-ата и 73-ата минута вратарят на гостите Жарко Истатков предотврати на два пъти сигурен гол. Той избави удари на Атанас Илиев и Васил Панайотов.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР