Черно море победи Локомотив Пловдив с 2:1 в последен двубой

...
Черно море победи Локомотив Пловдив с 2:1 в последен двубой
Коментари Харесай

Черно море победи Локо Пд с 2:1 и влезе в Топ 4

Черно море победи Локомотив Пловдив с 2:1 в финален дуел от 26-ия кръг на efbet Лига. С този триумф " моряците " изместиха Левски и мече са на четвърто място в класирането.

Отборът на Илиан Илиев поведе в 31-ата минута с гол на Васил Панайтов, Джовани изравни в 36-ата. Димитър Илиев пък пропусна да се разпише от дузпа в добавеното време на първата част, откакто Иван Дюлгеров отрази изстрела му от бялата точка. В 72-ата минута Живко Атанасов донесе трите точки на домакините.

В 6-ата минута Мазир Сула насочи изстрел от дъгата на наказателното поле, само че настрана от вратата на Динко Хоркаш. В 11-ата минута Матеус засече с глава центриране от корнер, само че Иван Дюлгеров съумя да избие топката. 

В 17-ата минута и Хоркаш се отличи със избавяне след мощен изстрел на Пачеко. Четири минути по-късно Атанас Илиев от близко стреля с глава, само че право в ръцете на стража на Локо Пд. 

В 31-ата минута Черно море поведе в резултата. Едгар Пачеко центрира в наказателното поле, Йосип Томашевич изпусна Васил Панайотов, който с глава простреля Хоркаш. 

В 35-ата минута Ерик Сорга се понесе в наказателното поле, само че Иван Дюлгеров добре излезе напред и с крайник отрази изстрела на естонеца. 

Минута по-късно Димитър Илиев подаде към Матеус Да Силва след неточност на Васил Панайотов. Да Силва от своя страна пусна към Джовани и бразилецът прати топката зад тила на Дюлгеров за 1:1. 

В края на първата част Георги Давидов персонално преразгледа обстановка в наказателното поле на Черно море за дузпа в интерес на Локо Пд. Зад топката застана Димитър Илиев, който обаче бе спрян от Дюлгеров. 

В 51-ата минута Хоркаш направи ужасно избавяне след изстрел на Атанас Илиев. 

Десет минути по-късно Стефан Велев влезе в краката на Ерик Сорга, което докара до изгубване на топката от естонеца и тя попадна в краката на Алекс Фернандес, който с изстрел по земя я прати във вратата на Хоркаш. Георги Давидов отиде персонално да преразгледа с ВАР обстановката за нарушаване на Велев против Сорга и анулира гола.

В 72-ата минута Черно море въпреки всичко поведе в резултата. След центриране от корнер, Стефан Велев отклони с глава към Живко Атанасов, който матира Хоркаш за 2:1. 

ЧЕРНО МОРЕ - ЛОКО ПЛОВДИВ 2:1
1:0 Панайотов 31
1:1 Маркес 36
2:1 Aтанасов 72 

ЧЕРНО МОРЕ: 25. Иван Дюлгеров, 3. Живко Атанасов, 28. Влатко Дробаров, 6. Виктор Попов, 2. Цветомир Панов, 71. Васил Панайотов (к), 77. Стефан Велев, 23. Едгар Пашеко, 11. Алекс Фернандес, 8. Мазир Сула, 9. Атанас Илиев;

Треньор: Илиан Илиев;

ЛОКОМО.ТИВ (ПЛОВДИВ): 23. Динко Хоркаш, 5. Тодор Павлов, 20. Милош Петрович, 4. Мартин Паскалев, 34. Петър Витанов, 15. Пиер Зебли, 50. Йосип Томашевич, 13. Матеус да Силва, 10. Джовани Маркес, 14. Димитър Илиев (к), 9. Ерик Сорга;

Треньор: Александър Томаш
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР