Черно море победи Локомотив Пловдив с 2:1 в последен двубой

...
Черно море победи Локомотив Пловдив с 2:1 в последен двубой
Коментари Харесай

Черно море победи Локо Пд с 2:1 и влезе в Топ 4

Черно море победи Локомотив Пловдив с 2:1 в финален дуел от 26-ия кръг на efbet Лига. С този триумф " моряците " изместиха Левски и мече са на четвърто място в класирането.

Отборът на Илиан Илиев поведе в 31-ата минута с гол на Васил Панайтов, Джовани изравни в 36-ата. Димитър Илиев пък пропусна да се разпише от дузпа в добавеното време на първата част, откакто Иван Дюлгеров отрази изстрела му от бялата точка. В 72-ата минута Живко Атанасов донесе трите точки на домакините.

В 6-ата минута Мазир Сула насочи изстрел от дъгата на наказателното поле, само че настрана от вратата на Динко Хоркаш. В 11-ата минута Матеус засече с глава центриране от корнер, само че Иван Дюлгеров съумя да избие топката. 

В 17-ата минута и Хоркаш се отличи със избавяне след мощен изстрел на Пачеко. Четири минути по-късно Атанас Илиев от близко стреля с глава, само че право в ръцете на стража на Локо Пд. 

В 31-ата минута Черно море поведе в резултата. Едгар Пачеко центрира в наказателното поле, Йосип Томашевич изпусна Васил Панайотов, който с глава простреля Хоркаш. 

В 35-ата минута Ерик Сорга се понесе в наказателното поле, само че Иван Дюлгеров добре излезе напред и с крайник отрази изстрела на есто
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР