Черно море победи Левски с 3:1 и излезе на второто

...
Черно море победи Левски с 3:1 и излезе на второто
Коментари Харесай

Черно море нанесе трета поредна загуба на Левски

Черно море победи Левски с 3:1 и излезе на второто място във краткотрайното класиране. Варненци събраха 61 точки и изпревариха с точка. Левски остава на петото място с 51 точки, с две по-малко от четвъртия Локомотив Пловдив. Загубата е трета подред за сините, като преди този момент те паднаха от ЦСКА-София и Лудогорец.

Първото полувреме беше едва и за двата тима. Черно море откри с единствената смислена офанзива в него. В 40-ата минута Черно море Калкан беше изведен отляво, той върна към Илиан Илиев-младши на дъгата пред наказателното поле, той пусна пас към Васил Панайотов, който центрира остро и Исмаил Иса вкара за 1:0. Иса изпревари и двамата централни бранители на сините.

Левски заигра по-добре при започване на второто полувреме и изравни. Марин Петков пусна превъзходен пас към Рикардиньо отляво в наказателното поле на домакините и той стреля за 1:1.

Нова неточност на синята отбрана докара до 2:1 в интерес на варненци в 67-мата минута. Гостите сбърката при разиграване, Иса беше изведен от Мазир Сула и стреля, само че вратарят Иван Андонов мазета. Топката стигна до Андреас Калкан, който вкара на опразнената врата за 2:1.

В 81-вата минута Черно море постави точка на разногласието. Хоакин Фернандес сбърка при изнасянето на топката и я подаде на Уеслен Жуниор. Той изведе Атанас Илиев, който преодоля Андонов за 3:1.

Варненци не бяха вкарвали три гола на Левски в един мач от 2011 г.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР