Черно море победи Левски с 1:0 в мач от 19-ия

...
Черно море победи Левски с 1:0 в мач от 19-ия
Коментари Харесай

Левски почна със загуба след грешка на Николай Михайлов

" Черно море " победи " Левски " с 1:0 в мач от 19-ия кръг на Първа лига, игран на стадион " Ивайло " във Велико Търново поради наказване на " сините " с отнемане от домакинство.

Александър Василев осъществя с добавка в 35-ата минута, откакто вратарят Николай Михайлов се намеси неприятно при центриране на Виктор Попов. Стражът може би подцени обстановката и едвам отклони топката в гредата, след което за новото попълнение Василев не беше проблем да означи с глава.

" Левски " направи положително първо полувреме, в което можеше да поведе първи, само че след почивката се показа неузнаваемо едва. Пред " Диема " Станимир Стоилов оправда това със " заледения " терен, отправяйки поредна словесна офанзива към БФС поради отхвърли футболната пролет да стартира по-късно или най-малко да се отсрочват дуели, в случай че изискванията не са подобаващи.

Илиан Илиев се съгласи с сътрудника си за сложния терен, като посочи, че поради това себераздаването на отбора му е наклонило везните. Пубиката на " сините " постоянно скандираше името на Пламен Андреев - младокът, който бе титуляр през есента.

" Левски " стартира много динамично и принуди вратаря Иван Дюлгеров да се намесва. Голът на Василев обаче промени всичко в Търново. След почивката " сините " още веднъж започнаха доста интензивно, само че символичните посетители удържаха и по-късно без особени проблеми парираха опитите на съперниците си, не че те бяха доста настойчиви и проведени.

В 69-ата минута гол на Алекс Фернандес за 2:0 първо не бе зачетен поради засада, само че откакто се откри, че такава няма, съдията Никола Попов въпреки всичко реши, че Атанас Илиев от " Черно море " е играл с ръка при въздушен спор. 

Малко по-късно още едно попадение на " моряците " не бе прието - този път за очевидна засада на Исмаил Иса.

" Черно море " се изкачи на шестото място с 32 точки, а толкоз има и " Левски ".

В другия ранен мач от през днешния ден ЦСКА 1948 би гостуващия " Хебър " с 2:0 с голове на Ивайло Чочев първоначално и Алекс Колев от дузпа в добавеното време.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР