Черно море победи Левски с 1:0 в мач от 19-ия

...
Черно море победи Левски с 1:0 в мач от 19-ия
Коментари Харесай

Черно море би Левски и го изхвърли от шестицата

Черно море победи Левски с 1:0 в мач от 19-ия кръг на efbet Лига, игран във Велико Търново. Единственото попадение вкара Александър Василев през първото полувреме след неточност на капитана на столичани Николай Михайлов.

През първото полувреме символичните домакини от Левски бяха по-активният тим на терена и насочиха няколко удара към Иван Дюлгеров.

В 35-ата минута Черно море изненадващо съумя да поведе в резултата след балонно центриране на Виктор Попов. Вратарят не се ориентира и мазета топката в гредата, а Василев направи добавки.

През второто полувреме Левски по този начин и не стигна до някакво действително състояние да изравни резултата.

Два гола на „ моряците “ бяха анулирани – първият поради игра с ръка преди Алекс Фернандес да вкара, а вторият поради засада на Исмаил Иса.

Станимир Стоилов съобщи след мача, че на този замръзнал терен няма по какъв начин да разяснява футбол и „ всички би трябвало да са удовлетворени “.

Левски е в серия от девет следващи мача без победа за състезание – серия, която датира от 12-и октомври предходната година. „ Сините “ остават на седмо място с 30 точки, а Черно море се завърна в топ 6, изпреварвайки днешния си противник и има 32 пункта. За „ моряците “ следва домакинство на Берое, до момента в който Левски гостува на Пирин в Благоевград.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР