Черно море победи Левски с 1:0 в драматична среща от

...
Черно море победи Левски с 1:0 в драматична среща от
Коментари Харесай

Левски отново си тръгна от Варна с наведена глава

 Варна посинява за Черно море - Левски
Черно море победи Левски с 1:0 в трагична среща от 15-ия кръг на Първа лига, игран на стадион " Тича ". Това е втори удар за " моряците " в границите на 10 дни, откакто в края на месец октомври точно те отстраниха столичани в шампионата за Купата на България.

На фона на предходните мачове футболистите на треньора Славиша Стоянович бяха неузнаваеми в нахлуване, като по-опасните обстановки идваха от статични положения и справедливо получиха гол в средата на първото полувреме, който бе дело на Жоржиньо след поредна неточност на Мартин Полачек.

През втората част " сините " се пробваха да стигнат до нещо в мача, само че мъчно успяваха да стигнат до чисти положения, с помощта на добре проведената отбрана на " моряците ". Като за похлупак на всичко Жерсон Кабрал бе изпъден, откакто получи втори жълт картон за симулация.

Така Левски към този момент е на 3-ото място в класирането на шампионата с актив от 34 точки, 1 по-малко от ЦСКА и Лудогорец, който в неделя ще се изправи против Берое. Отборът на Черно море пък е 6-и с 21 пункта.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР