Черно море победи Крумовград с 3:1 в мач от 18-ия

...
Черно море победи Крумовград с 3:1 в мач от 18-ия
Коментари Харесай

Черно море удържа натиска на Крумовград и се поздрави с успеха

Черно море победи Крумовград с 3:1 в мач от 18-ия кръг на Първа лига. Победата е 11-ата за варненския отбор от началото на сезона.

Домакините откриха резултата при първото по-сериозно състояние в срещата. В 15-ата минута Мазир Сула пусна пас към Атанас Илиев отляво, който върна топката към Васил Панайотов, а той с изстрел от границата на наказателното поле вкара за 1:0.

В 39-ата минута гостите можеха да изравнят. След центриране отляво на Вячеслав Велев, Влатко Дробаров опита за почисти топката, само че я отклони към личната си врата, а тя, за шанс на домакините, се отби в напречната греда.

Черно море удвои преднината си в предпоследната минута от постоянното време на първата част. Мазир Сула проби отляво в наказателното поле и центрира по земя паралелно на голлинията, а връхлитащият Алекс Фернандес вкара втория гол за домакините.

След почивката Алекс Фернандес с изстрел от към 20 метра вкара трети гол за домакините и негов втори в мача.

В 67-ата минута гостите понижиха пасива си. Александър Колев смъкна топката към Димитър Тонев, който с удар по земя вкара за 1:3.

В заключителните минути на срещата Александър Колев стреля рисково отляво, топката се отби в страничната греда и стигна до Божидар Кацаров, който от два-три метра вкара за 2:3. Страничният арбитър изначало подвигна байрак за засада, само че след консултация с ВАР голът беше зачетен.

С триумфа си „ моряците “ имат към този момент 39 точки в актива си и са второ място във краткотрайното класиране. Крумовград остава с актив от 18 точки.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР