Черно море победи ФК ЦСКА 1948 с 1:0 в първата

...
Черно море победи ФК ЦСКА 1948 с 1:0 в първата
Коментари Харесай

Черно море удави ФК ЦСКА 1948 с гол в последната минута

Черно море победи ФК ЦСКА 1948 с 1:0 в първата си контрола от лятната подготовка, играна на стадиона в Разлог. " Моряците " владееха самодейността през целия дуел и сътвориха много положения пред вратата на столичани.

Единственият гол в мача осъществя Зе Гомеш в последната минута. В същото време футболистите на ФК ЦСКА 1948 приключиха мача без нито една сериозна обстановка пред вратата на варненци.

В срещата взеха присъединяване и юношите от школата на клуба, които са с представителния отбор на лагера в Банско - Калин Георгиев, Мартин Милушев, Росен Стефанов и Светослав Николов. Мачът пропуснаха Николай Златев и Родриго Енрике, които се готвят на омекотен режим поради разнообразни болежки.

Първата заплаха пред една от двете порти бе за Черно море. Васил Панайотов изведе технично Леандро Андраде по левия фланг, който центрира в наказателното поле, а там Денислав Ангелов опита да играе с глава, само че малко не му доближи да засече топката в мрежата на ФК ЦСКА 1948. Малко по-късно след центриране от корнер Живко Атанасов стреля с глава, само че над вратата. В 18-ата минута Леандро Андраде откри Денислав Ангелов в пеналта, който стреля, само че настрана от вратата.

В 28-ата минута Васил Панайотов центрира отляво, Илиан Илиев с гърди спря топката на Леандро Андраде, който опита технично топката във вратата на противника, само че не откри задачата. В 30-ата минута Мартин Милушев влезе на мястото на Велислав Василев, който получи травма.

В 38-ата минута Илиан Илиев технично с пета продължи топката към Васил Панайотов, който откри Денислав Ангелов в наказателното поле, а нападателят на " моряците " стреля рисково, само че топката мина на сантиметри от страничната греда. Малко по-късно варненци пропуснаха най-чистата си обстановка в мача до този миг. Илиан Илиев подаде на Леандро Андраде, който центрира остро по земя в наказателното поле, където Денислав Ангелов от близко стреля, само че в тялото на вратаря.

В 43-ата минута Денислав Ангелов още веднъж се озова на стрелкова позиция, само че не съумя да осъществя.

В 44-ата минута ФК ЦСКА 1948 за първи път от началото на срещата заплаши вратата на Георги Георгиев. Опасността пристигна след центриране от корнер, само че футболист на " алените " стреля около гредата.
 Черно море стартира главната част от лятната подготовка
Черно море стартира главната част от лятната подготовка

Днес футболистите на Илиан Илиев имаха двуразово занятие

В 48-ата минута каращият проби в Черно море Сами ел Анаби не съумя да засече добре топката след центриране от корнер и стреля в навън.

В 57-ата минута доста добра композиция сред Файсел Касми и Зе Гомеш приключи с остро центриране по земя в наказателното поле, само че състезател на ЦСКА 1948 съумя да избие.

През второто полувреме Илиан Илиев пусна нов състав, като единствените, които останаха на терена са Сами ел Анаби и Мартин Милушев.

В 60-ата минута Зе Гомеп с пета изведе Родриго Вилела самичък против вратаря и стреля със мощ, само че стражът на " алените " избави. Веднага по-късно Павел Георгиев центрира от фаул, а Зе Гомеш с глава стреля право в ръцете на вратаря.

В 80-ата минута Светослав Николов откри Файсел Касми отдясно по офанзивата, който влезе във вътрешността и стреля с левия крайник, само че топката се отби в сраничната греда.

В 89-ата минута Зе Гомеш донесе триумфа на Черно море с гол от междинна отдалеченост. Нападателят на варненци препарира стража с топовен удар в горния ляв ъгъл на вратата.
 Исмаил Иса покрай разлъка с Черно море
Исмаил Иса покрай разлъка с Черно море

Не стартира подготовка
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР