Черно море победи драматично Етър с 2:1 на Ивайло и

...
Черно море победи драматично Етър с 2:1 на Ивайло и
Коментари Харесай

Пред Черно море е само историята

Черно море победи трагично Етър с 2:1 на " Ивайло " и направи поредна крачка към историята. Варненци излязоха на пол позишън за есенен отличник. Никога до момента, от основаването на А група през 1948 година, те не са зимували на върха в елита.

В последния кръг възпитаниците на Илиан Илиев одобряват Славия и победа ще значи, че Черно море ще посрещне нова година като водач. Дори и при загуба от белите, варненци могат да са есенен отличник - те имат по-добри индикатори в директните мачове с ЦСКА (1:1 на " Армията " ) и Лудогорец (1:0 на " Тича " ). Моряците имат единствено една загуба от началото на сезона и тя пристигна от Левски.
 Черно море излезе с позиция след дузпата, която беше отсъдена в ущърб на
Черно море излезе с позиция след дузпата, която беше отсъдена в ущърб на " моряците "

Ето какво се споделя в нея

Варненци са константа през акцията. Илиан Илиев построи поеспособен тим, като съвсем на всеки пост има по двама равностойни играчи. Умело ротира 11-те, а се вижда, че работата му и с националния тим не се отразява.

Все отново Черно море трябваше да мине през иглени уши за трите точки на " Ивайло ", а сходни победи постоянно даже са наричани и шампионски.

Моряците изнесоха мощно първо полувреме във Велико Търново, само че по този начин и не вкараха. Илиев бе оставил на пейката, да го лекува малко, Атанас Илиев за сметка на Исмаил Иса, който водеше офанзива. Варненци поведоха с гол на Влатко Дробаров в 59-ата минута, само че драмата в срещата се разигра в заключителните минути. Първо гостите останаха с човек по-малко, откакто Мазир Сула бе изпъден за втори жълт картон в 87-ата минута.

Етър получи правото да извърши доста дискускионна дузпа в третата минута на добавеното време на дуела за игра с ръка на Дробаров.

Тя бе осъществена от Мартин Тошев и по този метод виолетовите изравниха. След тази обстановка съдията Ивайло Стоянов изгони Илиан Илиев от треньорската пейка. На всички бе часно, че 4-те минути минимално в допълнение време ще са повече. В 98-ата Черно море въпреки всичко стигна до успеха с човек по-малко, откакто Георги Ангелов и Пламен Димов позволиха доста груба неточност в наказателното поле, която разреши на Васил Панайотов да вкара в опразнената мрежа.

Така пред варненци остана още един мач - домакинство против Славия и историята...
 Наказаха Илиан Илиев за една среща, Ел Маестро и брат му отнесоха санкции
Наказаха Илиан Илиев за една среща, Ел Маестро и брат му отнесоха санкции

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР