Черно море победи без проблеми с 3:0 и ще зимува

...
Черно море победи без проблеми с 3:0 и ще зимува
Коментари Харесай

Черно море би Славия за историческо първо място

Черно море победи без проблеми с 3:0 и ще зимува на първото място в елита. Това се случва за първи път в историята на варненци. След 20 мача от началото на сезона моряците имат 45 точки и не могат да бъдат изпреварени без значение от изхода от утрешния мач сред ЦСКА-София и Лудогорец. Славия остава в долната част на класирането с 21 точки.

Първото по-сериозно състояние в мача беше за домакините в 19-ата минута, когато Пабло Гарсия стреля рисково от към 15-16 метра, само че топката мина настрана от вратата на Славия. В 25-ата минута Черно море откри резултата. Васил Панайотов върна топката към Алекс Фернандес, който с удар по диагонала вкара за 1:0.

В 33-ата минута и двата тима можеха да отбележат гол. Първо вратарят на Славия Светослав Вуцов избави рисков удар на Пабло Гарсия, а при последвалата контраофанзива сътрудника му Иван Дюлгеров съумя да избави удар на Мартин Сораков.

В 57-ата минута Черно море удвои преднината си. Панайотов лиши и подаде към Пабло Гарсия, който откри Алекс Фернандес и той осъществя за 2:0. В 69-ата минута падна и трети гол. Алекс Фернандес центрира и Панайотов засече с глава топката във вратата на гостите.

Феновете на Черно море впечатлиха с хубав жест преди първия съдийски сигнал. На стадион „ Тича “ стотици плюшени играчки полетяха към терена в миг, когато футболистите излизаха от тунела. Подобна традиция от години има в Западна Европа, а задачата е благотворителна. Такъв беше и сегашният случай..
 Черно море - Славия Снимка: chernomorepfc.bg
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР