Черно море официално Илиан Илиев–младши, съобщиха от . Националът ще

...
Черно море официално Илиан Илиев–младши, съобщиха от . Националът ще
Коментари Харесай

Черно море привлече национала Илиан Илиев-младши

Черно море публично Илиан Илиев–младши, оповестиха от. Националът ще играе за отбора до края на сезона като преотстъпен от кипърския Аполон Лимасол.

До привличането на Илиев се стигна след прехвърлянето на Алекс Фернандес в Балтика Калининград. През есента Илиев игра в гръцкия Кифисия, където изигра 19 мача от 24 вероятни.

24-годишният халф е младеж на варненския клуб. В първия си престой в Черно море той записа 50 мача и 5 гола в елита. За Купата на България има изиграни три срещи. Роденият през 1999-а наследник на треньора Илиан Илиев е и национал на България, като за лъвовете е записал 12 срещи.

„ Радвам се, че се завърнах вкъщи. Целите на тима този сезон са високи и се надявам да оказа помощ да ги реализираме. Колективът в Черно море постоянно е бил на равнище и тази година не е изключение. Познавам се с огромна част от момчетата, защото сме работили дружно в предния ми престой на „ Тича “. Не съм изпускал мач на Черно море, а най-хубавото, което ми прави усещане е голямата поддръжка на почитателите. Те също способстват за положителните резултати на тима “, сподели пред клубния уебсайт Илиан Илиев–младши.

Той е втори трети зимен трансфер за варненци след бразилеца Уесли Жуниор и.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР