Черно море надви шампиона Лудогорец с 1:0 и отново излезе

...
Черно море надви шампиона Лудогорец с 1:0 и отново излезе
Коментари Харесай

Черно море срази Лудогорец

Черно море надделя първенеца Лудогорец с 1:0 и още веднъж излезе отпред във краткотрайното класиране на efbet Лигата. От началото на шампионата " моряците " имат единствено един еднакъв и пет победи, като нанесоха второ проваляне на " орлите " след 1:3 от дебютанта Крумовград на старта на сезона. 
На стадион " Тича " Бернард Текпетей (10) стреля от фаул, само че след рикошет вратарят Иван Дюлгеров избави. Мазир Сула (12) шутира диагонално отдясно, само че на сантиметри от задачата. Текпетей откри от свободен удар Руан Круз (21), който стреля от близо над вратата. Доминик Янков (22) се освободи от бранител и опита удар, само че Дюлгеров избави. Атанас Илиев (45) получи топката в наказателното поле, опита да си я настройки и Игор Пластун го блокира.
Алекс Фернандес върна вляво към Цветомир Панов (56), той навлезе в наказателното поле на Лудогорец и с диагонален удар по земя промуши топката във вратата. Пет минути по-късно домакините претендираха за дузпа за нарушаване против Алекс Фернандес от Франциско Сон, само че реферът Радослав Гидженов подмина обстановката. Васил Панайотов (63) пропусна да удвои с удар над вратата. Текпетей (67) шутира от 20 м над задачата. Симон Слуга (80) опази вратата си при удар на Матеус Машадо. Кирил Десподов (85) стреля рисково от директен свободен удар, само че в ръцете на Дюлгеров. После Слуга мазета с плонж с крайник удар на Машадо. 
Пластун (90+2) получи пряк червен картон за недодялан фаул против Машадо и след консултация с ВАР на рефера. Гидженов сподели червен картон и на Матиас Тисера (90+7), който оспорва решението му от аварийна пейка.
След мача треньорът на първенците Ивайло Петев отхвърли изказвания, само че призна: " Трудностите си ги направихме ние. Само ние сме си отговорни. Индивидуалните неточности дадоха самочувствие на Черно море. Гола не желая въобще да го разясня. Изводите остават за мен. Направих някои ротации. Сбъркахме повече, в сравнение с би трябвало. "
Колегата му Илиан Илиев поздрави играчите си. " Всичко се дължи на футболистите. За разлика от различен път, не тръгнахме да се надиграваме, защото Лудогорец е тим и го сподели в последните мачове и в Европа, и в шампионата. Те имат капацитета и ресурса да държат самодейността цялостен мач. Неприятните подиуми от края не би трябвало да се случват. Машадо загатна още предишното състезание, че има качества. Радваме се, че направи добра подготовка. Важното е да остане при нас ", съобщи Илиев.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР