Черно море и Царско село откриват 24-ия кръг на Първа

...
Черно море и Царско село откриват 24-ия кръг на Първа
Коментари Харесай

Черно море и Царско село откриват 24-ия кръг на Първа Лига

Черно море и Царско село откриват 24-ия кръг на Първа Лига. Двубоят е на стадион " Тича " във Варна и стартира в 17:30 часа.

Черно море влиза в срещата с мисъл за победа след равенството при визитата си на Ботев в Пловдив в предходния кръг. Настроението в лагера на Царско село пък е повече от приповдигнато след изненадващата победа над ЦСКА в Бистрица.
 Групата на Черно море за мача с Царско село
Групата на Черно море за мача с Царско село

В състава след изтърпени санкции се завръщат Мартин Минчев, Даниел Димов и Виктор Попов

Трима играчи Даниел Димов, Виктор Попов и Мартин Минчев се завръщат в редиците на варненци, откакто изтърпяха санкции. Извън сметките за Илиан Илиев към момента остават Патрик Андраде и Исмаил Иса. В същото време Актау се завърна в подготвителния развой на Черно море, само че до последния миг ще се преценя какво е положението му и дали ще може да вземе присъединяване в срещата.

Черно море се намира в най-дългата си серия без загуба през сезона. Варненци са без проваляне към този момент седем следващи срещи, в които записаха 3 победи и четири ремита.

В лагера на Царско село пък могат да се похвалят с следващото си ново попълнение. През седмицата при " царете " дойде бразилският бранител Лео Фиораванти.

В отлична форма за столичани се намира Дилан Бахамбула, който взе директно присъединяване в 4 от последните 5 попадения за отбора в последните 5 кръга. Той осъществя два гола и направи две асистенции.

За отбора на Никола Спасов в игра се завръща Ивайло Марков, който не взе присъединяване в мача против ЦСКА поради санкции.

Победата над " алените " в предходния кръг е първа за Царско село против тим от Топ 4.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР