Черно море и Пирин (Благоевград) ще изиграят своя първи мач

...
Черно море и Пирин (Благоевград) ще изиграят своя първи мач
Коментари Харесай

Опит №11: Черно море в търсене на дългоочаквана победа във Варна

Черно море и Пирин (Благоевград) ще изиграят своя първи мач от плейофната фаза на на Първа лига. Двубоят е от група " А " на втората осмица. Варненци ще опитат да си спомнят по какъв начин се побеждава на " Тича ". Отборът към този момент 11 следващи мача няма триумф на собствен терен и ще се надява през днешния ден да постави завършек на тази поличба. Като цяло възпитаниците на Илиан Илиев завършиха зле постоянния сезон с три следващи загуби и общо 10 мача без победа на сметката си.

 Черно море без трима основни играчи против Пирин
Черно море без трима основни играчи против Пирин

Вижте групата на " моряците "

В Пирин обстановката не е доста по-добра. Благоевградчани също позволиха две загуби на финала и ще желаят да спрат пропадането си през днешния ден. В постоянния сезон " орлетата " не позволиха загуба в двата си конфликта с " моряците ". Първият мач в Благоевград приключи при резултат 1:1, а във втората среща във Варна Пирин си потегли с триумф с 1:0.

Днешният дуел ще бъде и юбилеен за капитана на Черно море Георги Илиев. Ако се появи в игра, това ще мач № 400 за него в елита. Само шест други играчи са с повече срещи от него в историята - Марин Бакалов, Динко Дерменджиев, Виден Апостолов, Тодор Марев, Христо Бонев и Запрян Раков.

Треньорът на домакините Илиан Илиев не може да употребява контузените Витиня, Огнянов и Ндонгала. Юношеските национали Дюлгеров, Янчев и Томбак също се чака да не играят през днешния ден поради насъбрана отмалялост след мачовете за " лъвовете ". Цветков пък е осъден за този мач.

 Хванатият с допинг знаел, че няма да играе за Пирин в мача с ЦСКА
Хванатият с допинг знаел, че няма да играе за Пирин в мача с ЦСКА

Предполага се, че Димитър Благов е играчът, който е дал позитивна проба

В същото време в Пирин няма никакви кадрови проблеми и Милен Радуканов ще пусне в игра Георгиев под рамката, а пред него в отбрана ще работят Башлиев, Ничев, Сандев и Попев. В средата на терена ще започват Хендерсън и Костадинов, а Траянов ще е в ролята на плеймейкър. Рения и Кирилов ще вършеят по крилата, а на върха на офанзивата ще работи Йорданов.

Главен арбитър на срещата е Валентин Железов, с помощници Румен Иванов и Станимир Илков. Събитията зад двете порти ще следят Владимир Вълков и Неделчо Гаджалов. Делегат на БФС е Костадин Костадинов, а работата на реферите зорко ще следи Георги Нарлев.

 Пирин в профил Аймен Суда?
Аймен Суда завърши с Пирин?

Нов проблем за " орлетата "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР