Черно море и Лудогорец ще премерят сили в най-интересната среща

...
Черно море и Лудогорец ще премерят сили в най-интересната среща
Коментари Харесай

Лудогорец ще загрява за Аякс с тежко гостуване на Тича

Черно море и Лудогорец ще премерят сили в най-интересната среща от програмата на efbet Лига за последния ден от седмицата. Съперничеството на стадион " Тича " е с начален час 21:15.
 Лудогорец пожела още един главен футболист на Левски
Лудогорец пожела още един главен футболист на Левски

Петрис отхвърля да подпише нов контракт с клуба

Двата тима влизат в срещата в чудесно въодушевление. " Моряците " към момента нямат загуба от началото на сезона и преди началото на този кръг деляха първото място с Локомотив (Пд), само че след петъчния триумф на " черно-белите " отборът на Илиан Илиев е втори във краткотрайното класиране с актив от 13 точки.

Варненци стартираха акцията с тъждество против Арда (3:3), след което записаха четири следващи победи. Последната беше реализирана по безапелационен метод - при гостуването в " Овча купел " с 5:1.
 Тодор Неделев се завръща в Ботев (Пловдив)?
Тодор Неделев се завръща в Ботев (Пловдив)?

Новината идва от Разград

Със същия резултат пък Лудогорец разгроми Астана в третия квалификационен кръг на Лига Европа и си обезпечи среща с нидерландския гранд Аякс на прага на груповата фаза на втория по мощ европейски клубен шампионат. " Орлите " заличиха пасива си от първия мач против първенеца на Казахстан и демонстрираха по-висока класа в реванша и с общ резултат 6:3 продължиха напред в конкуренцията.

Във вътрешното състезание разградчани започнаха сезона по отблъскващ метод, откакто позволиха загуба с 1:3 от новака Крумовград. След това обаче футболистите на Ивайло Петев демонстрираха същинското си лице и подредиха три поредни победи, в които означиха цели 13 гола и не позволиха нито един. " Зелените " се постановиха над Етър (5:0), Ботев Враца (5:0) и ЦСКА - (3:0).

Черно море се надява през днешния ден да прекъсне кошмарната си турнирна серия против Лудогорец. " Моряците " имат осем следващи загуби против първенците, а в последните 11 дуела посред им са записали 10 провали и едно тъждество. От началото на акцията играчите на Илиев демонстрират неизменност, а сигурно усещане с представянето си прави Матеус Машадо, който е и голмайсторът на отбора досега.
 Илиан Илиев: В Лудогорец знаят, че против нас ги чака сложен мач
Илиан Илиев: В Лудогорец знаят, че против нас ги чака сложен мач

Наставникът на Черно море Илиан Илиев се трансформира във феномен за българския футбол

През седмицата варненци преподписаха с един от най-перспективните си юноши - централният бранител Росен Стефанов, а капитанът Даниел Димов ще пропусне днешната среща поради травма.

Ивайло Петев няма да може да разчита на Ноа Сонко Сундберг, който си изкара червен картон против ЦСКА и получи наказване от два мача. Възможно е наставникът на " орлите " да направи някои рокади за да запази силите на част от титулярите за идния значим конфликт с Аякс идния четвъртък.

Главен арбитър на срещата е Радослав Гидженов, с помощници Йордан Петров и Георги Стамболджиев. С ВАР ще се занимават Георги Кабаков и Мартин Маргаритов. Делегат на БФС е Костадин Костадинов, а работата на реферите зорко ще следи Георги Нарлев.
 Тодор Марев: Черно море може да прекъсне черната серия против Лудогорец
Тодор Марев: Черно море може да прекъсне черната серия против Лудогорец

Варвя в успеха
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР