Черно море и Лудогорец откриват програмата от полуфиналите в турнира

...
Черно море и Лудогорец откриват програмата от полуфиналите в турнира
Коментари Харесай

Лудогорец гостува край морето | BGNES

Черно море и Лудогорец откриват програмата от полуфиналите в шампионата за Купата на България по футбол. Първият мач сред двата отбора е през днешния ден от 18:30 часа на стадион „ Тича “ в морската ни столица.

Двата тима влизат в конфликта край морето с приповдигнато въодушевление. Възпитаниците на Илиан Илиев реализираха четвърти и общо пети следващ триумф във всички шампионати, побеждавайки Ботев Враца с 2:0 като посетител. От своя страна Лудогорец продължава да няма изгубена точка под управлението на завърналия се отпред на отбора Ивайло Петев – пет от пет, като в последния кръг надделя, въпреки и мъчно, 10 от Локомотив София с минималното 1:0 вкъщи.

Серията на Петев започва точно против „ моряците “, когато варненци изиграха мощен дуел до почивката, когато водеха с 2:1 до 75-та минута, само че в последна сметка не устояха на натиска на разградчани и отстъпиха с гол на Кирил Десподов в добавеното време. Първият конфликт сред двата състава на „ Тича “ приключи със същия резултат в интерес на 11-кратните първенци на България – 3:2, като тогава Лудогорец бе повел с 3:1, преди Черно море да върне едно попадение към четвърт час преди края.

Играчите на Петев сигурно ще имат едно мислено и за идното дерби с ЦСКА в неделя за състезание. „ Зелените “ са на две точки от „ армейците “ в борбата за купата и ще търсят триумфа на стадион „ Българска войска “. Черно море от своя страна е на четвърта позиция с 48 точки и ще се надява да приключи в челната шестица на класирането. Реваншът сред „ моряците “ и разградчани в полуфиналите за Купата е на 11 май. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР