Черно море и Локомотив Пловдив завършиха 2:2 в дербито между

...
Черно море и Локомотив Пловдив завършиха 2:2 в дербито между
Коментари Харесай

Черно море и Локо завършиха 2:2 в драматичен мач

Черно море и Локомотив Пловдив приключиха 2:2 в дербито сред втория и първия от 13-ия кръг на еfbet Лига. Отборите на Илиан Илиев и Александър Томаш направи същинско шоу, а във футболната среща не липсваше нищо, паднаха четири гола, имаше два червени картона, още доста противоречиви съдийски отсъждания и огромна драма с гол в 101-ата минута, който в последна сметка не бе зачетен след намесата на ВАР.

Локомотив Пловдив сътвори напрежение пред вратата на Черно море в 11-ата минута. Ангел Лясков центрира по земя към Георги Минчев, чийто удар беше блокиран. Топката стигна до Христо Иванов, който технично замахна и стреля, само че топката излезе в навън.

Черно море отговори в 15-ата минута. Мазир Сула насочи прецизен удар, само че Динко Хоркаш избави.

Домакините проведоха добра офанзива в 25-ата минута, при която Атанас Илиев подаде на Мазир Сула, който бе на добра позиция и стреля, само че много неопределено в навън. 

Минута по-късно имаше доста дискусионно състояние в наказателното поле на Черно море. Влатко Дробаров влезе много безразсъдно в краката на Алфа Конте. Нападателят на Локомотив Пловдив падна на терена и останаха подозрения за дузпа, само че нито Георги Давидов реагира, нито ВАР. 

В 38-ата минута Черно море провежда добра офанзива. Едгар Пашеко подаде към Мазир Сула, който стреля, топката рикошира от крайници на Мартин Паскалев и излезе в корнер. 

Черно море поведе с 1:0 против Локомотив Пловдив. Васил Панайотов центрира в наказателното поле на Локомотив, където Даниел Димов игра с глава, след което Атанас Илиев стреля със задна ножица, само че ударът му не се получи. Топката стигна до Мазир Сула, който отклони за Даниел Димов, който от близко вкара топката в опразнената врата на Локомотив. 

Локомотив Пловдив изравни резултата в първата минута на добавеното време на първата част. Евандро от фал от към 40 метра изпрати непосредствено топката във вратата на Иван Дюлгеров, който не съумя да се намеси.

Локомотив Пловдив направи цялостен поврат в мача в четвъртата минута на добавеното време на първата част. Евандро подаде към Джовани, който върна по-късно към своя съотечественик, а той от близко не пропусна да вкара във вратата на Иван Дюлгеров. 

В 51-ата минута Локомотив имаше добра опция да вкара трети гол. Джовани навлезе в наказателното поле на Черно море, след което се опита да откри Георги Минчев, само че нападателят не съумя да контактува с топката. Иван Дюлгеров се намеси, а по-късно Васил Панайотов почисти топката.

Пред Алфа Конте се откри добра опция в 64-ата минута. Той стреля, само че откри задачата и топката излезе в навън. 

Две минути по-късно след центриране в наказателното поле на Черно море се откри нова отлична опция пред Алфа Конте, който от близко стреля, само че едва и право в ръцете на Иван Дюлгеров. При това състояние останаха подозрения за засада на Алфа Конте, която не бе маркирана от съдийската бригада.  

Локомотив Пловдив остана с човек по-малко на терена в 75-ата минута. Хорхе Сегура извърши доста жестоко нарушаване против Мазир Сула, поради което Георги Давидов сподели втори жълт картон на футболиста на Локомотив Пловдив. 

Локомотив Пловдив остана с 9 индивида на терена в 81-ата минута, откакто Евандро бе изпъден за втори жълт картон от Георги Давидов. 

Черно море изпусна страхотна опция да изравни резултата в 82-ата минута, когато Арлинд Дакай бе изведен самичък против Динко Хоркаш, само че вратарят на Локомотив Пловдив се намеси и избави. 

Три минути по-късно Александър Василев центрира в наказателното поле на Локомотив, където Арлинд Дакай стреля с глава, само че топката се спря в напречната греда. 

В 89-ата минута след центриране в наказателното поле на Локомотив, Исмаил Иса стреля с глава, само че неопределено в навън. 

Черно море изравни резултата в петата минута на добавеното време на срещата. Брено центрира в наказателното поле на Локомотив, където Живко Атанасов от близко с глава вкара във вратата на Динко Хоркаш. 

В седмата минута на добавеното време на мача Виктор Попов центрира в наказателното поле на Локомотив, където Васил Панайотов стреля от въздуха, само че Динко Хоркаш съумя да се намеси и да допре топката, с цел да я извади в корнер. 

Брено насочи доста подъл удар в десетата минута на д

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР