Черно море и лидерът в македонската втора лига – Беса

...
Черно море и лидерът в македонската втора лига – Беса
Коментари Харесай

Черно море записа равенства в двете си контроли днес

Черно море и водачът в македонската втора лига – Беса (Добри дол) приключиха 0:0 в контролна среща на терените на “Голд Сити ”, Алания.

Това бе втора инспекция за “моряците ” в днешния ден, откакто преди обед приключиха 1:1 с съветския Спартак Кострома и общо четвърта по време на лагера в Турция.

„ Моряците “ водеха играта през целия дуел, само че по този начин и не съумяха да осъществят гол. Иван Дюлгеров пък избави дузпа, а в 84-рата минута чист гол на Исмаил Иса бе анулиран поради несъществуваща игра с ръка.

В 8-ата минута Мишаел Алвес оправи удар от далечна отдалеченост, който обаче не затрудни вратаря на Беса. В 19-ата минута Иван Дюлгеров избави дузпа, отсъдена за игра с ръка на Живко Атанасов. В 35-ата минута Мазир Сула опита удар от разстояние, само че не откри задачата. В 39-ата минута състезател на Беса получи топката пред пенала, напредна и се опита да откри далечния ъгъл на Иван Дюлгеров, само че кълбото мина около страничната греда.

В 38-вата минута Мартин Милушев центрира отдясно, топката доближи до Росен Стефанов, който с крайник я отклони към вратата, само че тя се отби в страничната греда. Кълбото се върна към Васил Панайотов, който стреля от дребен ъгъл, само че вратарят избави. В 40-ата минута Берк Бейхан навхлу отляво в пенала и стреля, само че още веднъж стражът на Беса се намеси уместно.

В 41-ата минута Берк Бейхан се контузи и бе сменен от Исмаил Иса.

Край на първото полувреме.

Начало на второ полувреме

В 50-ата минута Мишаел Алвес насочи рисков удар, само че топката не откри очертанията на вратата. В 68-та минута Исмаил Иса на два пъти се озовава на добра позиция, само че вместо да стреля, потърси подавания, само че те бяха избито от бранителите на Беса.

В 80-ата минута след центриране от корнер, топката стигна малко инцидентно до Исмаил Иса, който от близо не можа да нанесе добър удар и те срещна тялото на вратаря на северномакедонците. В 84-ата минута чист гол за Черно море не бе зачетен. Мишаел Алвес откри с отдалечен пас Исмаил иса, който си поведе топката с гърди, напредна и трансферира вратаря, само че страничния рефер подвигна флага си за игра с ръка.

Съставът: 25. Иван Дюлгеров, 4. Росен Стефанов, 3. Живко Атанасов, 32. Мартин Дичев, 6. Виктор Попов, 17. Мартин Милушев, 71. Васил Панайотов, 29. Берк Бейхан, 33. Мишаел Алвес, 8. Мазир Сула, 41. Уеслен Жуниор
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР