Черно море и Левски завършиха 0:0 в мача си от

...
Черно море и Левски завършиха 0:0 в мача си от
Коментари Харесай

Левски и Черно море не успяха да се победят в мач с много борба

Черно море и Левски приключиха 0:0 в мача си от 23-ия кръг на еfbet Лига. " Сините " бяха водени от помощник-треньора си Живко Миланов, защото Славиша Стоянович към момента се лекува от ковид.

Гостите имаха късмет да поведат още в 8-ата минута, когато Билал Бари бе изведен самичък против вратаря Георги Георгиев, който се намеси ослепително и отрази последвалия удар. Четири минути по-късно още веднъж Георгиев избави удар на Бари с глава след центриране от корнер. Получи се безредие в наказателното поле на варненци, от което обаче " сините " не съумяха да се възползват.

В 14-ата минута Мартин Петков получи пас от Драган Михайлович и шутира към вратата от придвижване, само че Георгиев още веднъж се избави с ослепителен инстикт. Секунди по-късно топката попадна в Марин Петков, който падна в наказателното поле, само че получи жълт картон за симулация. В 20-ата минута треньорът на домакините Илиан Илиев извърши насилствена промяна. Пабло Гарсия размени контузилия се Стефан Велев.

" Сините " продължиха да пропущат и в 25-ата минута Георги Георгиев за следващ път отчая най-активния от началото Билал Бари. Последваха пропуски на домакините посредством Родриго и Васил Панайотов, който в 38-ата минута шутира от директен свободен над вратата. В последната минута на първата част Родриго имаше чудесна опция, само че ударът му от границата на наказателното поле не откри очертанията на вратата.

След почивката головите положения пред двете порти понижиха, като неточни удари поредно насочиха Пабло Гарсия от домакините и Драган Михайлович от столичани.

Микулич мазета в корнер удар на Илиев в 65-ата минута, а секунди по-късно още веднъж вратарят се намеси и отрази удар с глава на Панайотов от 6-7 метра. Грешка в отбраната на “моряците” още веднъж не докара до гол за гостите в 67-ата минута, когато Мартин Петков бе в доста добра позиция и от 11 метра шутира, само че бранител мазета в корнер.

Андриан Краев се завърна на терена след пауза от пет месеца и малко по-късно получи жълт картон за нарушаване против Панайотов. В 78-ата минута Мартин Петков опитва шанса си с отдалечен удар, само че Георгиев без проблеми хвана топката. Четири минути по-късно капитанът на домакините Даниел Димов получи втория си жълт картон в границите на минута и остави " моряците " с човек по-малко на терена. Той бе глобен първо след препирня с Бари, а по-късно фаулира Краев при конфликт за висока топка.

В последните минути Валери Божинов също влезе на терена, само че гостите не съумяха да се възползват от числения си превес и резултатът остана неизменен.

След ремито " моряците " са на седмата позиция с 30 точки и на две пред " сините ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР