Черно море и Левски излизат тази вечер в 19:00 часа

...
Черно море и Левски излизат тази вечер в 19:00 часа
Коментари Харесай

Левски иска да затвърди възхода си на негостоприемния Тича

Черно море и Левски излизат довечера в 19:00 часа в конфликт от 13-ия кръг на efbet Лига. Домакините постоянно играят надъхано против софийските грандове и ще опитат още веднъж да зарадват почитателите си с влиятелна победа. " Сините " идват на " Тича ", с цел да потвърдят, че положителните им резултати в последно време не са плод на случайност.

И този сезон Черно море продължава да е фактор в шампионата. Макар да не декларират някакви огромни упоритости, " моряците " си остават един неуместен противник за всеки, изключително пък на своя стадион. Отборът се намира на 5-ата позиция в класирането, само че с победа през днешния ден може да нападна даже Топ 3 при избрани условия.
 Левски заплаща на Хубчев, с цел да избави лиценза си
Левски заплаща на Хубчев, с цел да избави лиценза си

Ето и сумата

Варненци могат да се похвалят със серия от 5 следващи мача без загуба. От друга страна обаче 4 от тези 5 мача бяха равенства, което надали е чак толкоз огромен мотив за наслада. Сега в клуба се надяват да вземат скалпа на " сините " и още веднъж да се върнат на победния път.

В същото време Левски постепенно и последователно стартира да набира скорост под управлението на Станимир Стоилов. Столичани към момента са надалеч от играта и класата, която всички техни почитатели желаят да виждат, само че най-малко в последно време резултатите са позитивни. Отборът записа три следващи победи - 2 в шампионата и 1 за Купата на България. Днес обаче ще бъде огромният тест, с цел да забележим дали този напредък е действителен.

В исторически проект Левски съществено господства в конфликтите си с Черно море. " Сините " имат впечатляващите 74 победи над този противник и единствено 19 загуби, като 32 мача са приключили наедно. От друга страна обаче " Моряците " са тимът с най-вече " сухи " мрежи през сезона - 6.

Домакините имат много проблеми с окомплектоване на състава си. В лазарета са Георгиев, Велев, Дичевски, Вилела и Андраде. Треньорът Илиан Илиев се чака да заложи на Дюлгеров на вратата и в отбрана Попов, Атанасов, Дробаров и Панов. Панайотов и Гарсия ще си партнират в средата на терена, а Енрике ще е в ролята на плеймейкър. Георгиев и Василев ще работят на крилата, а офанзивата ще води Гомеш.

В Левски пък нямат никакви проблеми към състава. Така Мъри Стоилов се чака да изведе на терена Михайлов под рамката и Михайлович, Зайков, Кордоба и Горанов в защита. Краев и Ради Цонев ще са двамата опорни халфове, а Костадинов ще работи като плеймейкър. Миланов и Марин Петков ще бъдат на крилата, а в аката още веднъж щедейства Бари.

Вероятни сформира:

Черно море: Дюлгеров, Попов, Атанасов, Дробаров, Панов, Панайотов, Гарсия, Василев, Енрике,П. Георгиев, Гомеш

Левски: Михайлов, Михайлович, Зайков, Кордоба, Горанов, Краев, Р. Цонев, Миланов, Костадинов, М. Петков, Бари
 Лъчезар Петров: Поговорихме си с Хубчев по какъв начин се е стигнало дотук
Лъчезар Петров: Поговорихме си с Хубчев по какъв начин се е стигнало дотук

След това не съм се чувал с него, единствено един път, с цел да уточним в допълнение някои неща, споделя той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР