Черно море и Арда се изправят един срещу друг във

...
Черно море и Арда се изправят един срещу друг във
Коментари Харесай

Черно море ще гони завръщане в топ 3 срещу Арда

Черно море и Арда се изправят един против различен във втория дуел от петъчната стратегия на 14-ия кръг в efbet Лига. Срещата на стадион „ Тича “ в морската ни столицата започва в 19:45 часа и ще може да я гледате в директно предаване по DIEMA SPORT , както и онлайн на платформата. На уеб страницата ще проследим конфликта минута по минута.

Арда продължава със солидните си изяви досега през сезона. Следва аудиенция на намиращия се във форма Черно море. Последният към този момент мач сред двата отбора се игра на 12.03 тази година и приключи при резултат 2:0 за варненци, които при триумф през днешния ден ще намерят място в Топ 3 на шампионата. Тимът на Илиан Илиев е непобеден в пет от предходните си 6 срещи като хазаин в шампионата.

Наставникът на варненци обаче няма да може да разчита на един от главните футболисти на отбора от началото на сезона Матеус Клементе, който пропуща мача поради насъбрани жълти картони. В същото се обрисува следващ мач като титуляр за 17-годишния гений на „ моряците “ Николай Златев.

Аут са още капитанът Даниел Димов, който се възвръща от интервенция, и контузеният Лъчезар Йорданов. В групата обаче се завръща Мазир Сула, който не попадна измежду 18-те за гостуването на ЦСКА 1948.

Черно море има отлична успеваемост в мачовете си против Арда, като в  четири дуела на „ Тича “ варненци имат три победи и едно тъждество.

В същото време Арда е спечелил единствено 3 от последните си 21 срещи като посетител, само че пък не е губил в 9 от изиграните си 13 дуела от efbet Лига. Кърджалийци са в серия от 4 мача без загуба и единствено един позволен гол при гостуването на Лудогорец (1:1)

Наставникът на отбора Александър Тунчев показа, че в тима би трябвало да се изчистят доста неща в играта и чака тежък мач против Черно море.

Илия Юруков се завръща в състава след изтърпяно наказване и ще бъде разполагаем на Тунчев.

/ /

19:45 часа |

efbet Лига, 14-и кръг

Вероятни сформира на двата тима:

ЧЕРНО МОРЕ (4-2-3-1) : Иван Дюлгеров – Цветомир Панов, Петар Босанчич, Живко Атанасов, Виктор Попов – Мимито Биаи, Стефан Велев – Матиас Курьор, Васил Панайотов, Николай Златев – Закария Беншаа  

Старши треньор: Илиан Илиев

АРДА ( 3-4-3) : Анатоли Господинов – Алекс Петков, Омар Сако, Милен Стоев – Александър Георгиев, Милен Желев, Лъчезар Котев, Джуниет Али – Иван Коконов, Ласана Н’Диайе, Светослав Ковачев

Старши треньор: Александър Тунчев

Главен арбитър: Иво Андреев, град София

Стадион: „ Тича “, град Варна

Начало: 19:45 часа

Пряко по: DIEMA SPORT
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР