Черно море и Арда играят при 1:0 в мач от

...
Черно море и Арда играят при 1:0 в мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Черно море - Арда 1:0, страхотен гол на Курьор

Черно море и Арда играят при 1:0 в мач от 23-ия кръг в efbet Лига.Двубоя е излъчен директно по DIEMA SPORT, а в Gong.bg може да наблюдавате всичко най-интересно от него. В 576-ата минута Курьор откри резултата.

В 20-ата минута Пабло Гарсия проби през центъра и откри Сердюк, чийто диагонален удар беше блокиран от бранител в синьо и топката излезе в корнер. Пет минути по-късно гостите стигнаха до корнер. След неговото осъществяване с доза шанс кълбото стигна до Желев, който стреля едва с глава и Дюлгеров улови.

В 40-ата минута Коконов опита подаване от дълбочина към Йорданов. Дюлгеров първо реши да излиза и да пресича паса, след което се разколеба. Нападателят на Арда се възползва от това и опита прехвърлящ удар, който обаче мина над вратата.

В 44-ата минута Луков още веднъж показва отличен инстикт. Велев проби отдясно и потърси Курьор. Нападателят върна към Сердюк, който от дузпата насочи удар, който вратарят на гостите мазета с крайник.

Второто полувреме стартира с по-активни дейности на варненци. В 55-ата минута топката стигна до Велев отляво в наказателното поле. Халфът реши да овладее, след което да насочи удар от близка отдалеченост, което се оказа неверен ход и Стоев съумя да му избие.

В 57-ата минута Черно море излезе напред в резултата. Защитата на гостите не съумя да почисти добре топката след центриране от корнер. Василев опита удар от границата на наказателното поле, което се трансформира в подаване на Курьор. Нападателят овладя топката, завъртя се и с приказен удар вкара за 1:0.

Черно море - Арда 1:0

1:0 Матиас Курьор (57)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР