Черно море гостува на Славия в първи мач от 18-ия

...
Черно море гостува на Славия в първи мач от 18-ия
Коментари Харесай

Славия и Черно море спорят за трите точки в мразовита София

Черно море гостува на Славия в първи мач от 18-ия кръг на родното състезание. Двата тима ще търсят триумф, с който да се приближат до огромната си цел - попадне в първата шестица след края на постоянния сезон. " Моряците " са в отлична серия като посетител и завоюваха последните си 3 мача на непознат терен.

 Златомир Загорчич избра бойците на Славия против Черно море
Златомир Загорчич избра бойците на Славия против Черно море

Специалистът с група от 19 футболисти

Славия обаче играе мощно в София и последната загуба на отбора вкъщи беше при започване на септември от първенеца Лудогорец. Наставникът на " белите " Златомир Загорчич призна, че отборът му не се е показал съгласно упованията при визитата на Берое, само че се надява през днешния ден да види доста по-добра игра.

Сръбският експерт няма да прави съществени разбърквания в състава си. Атаката още веднъж ще води Ивайло Димитров, а най-близо до него ще работят Галин Иванов и Владислав Узунов. Новоизлюпеният национал Иван Минчев също ще би трябвало да оказва помощ в офанзивните дейности на Славия.

 Сашо Цветков от Черно море: Срещу Пирин се получи едно огромно нищо
Сашо Цветков от Черно море: Срещу Пирин се получи едно огромно нищо

" Гостуванията ги взимаме с лекост, само че вкъщи е тежко ", съобщи футболистът

За Черно море възобновени от травми са вратарят Емил Михайлов и централният нападател Марек Кузма. Най-вероятно и двамата ще са титуляри на " Овча купел ". Заради наличието на Кузма на пейката ще остане Амаду Сукуна, който още няма гол за варненци. Извън състава поради контузия е Орлин Старокин. В началото на сезона Славия и Черно море направиха 1:1 на " Тича ".

Главен арбитър на срещата е Георги Кабаков, с помощници Мартин Венев и Тони Пандарски. Събитията зад двете порти ще следят помощник арбитрите Вангел Вангелов и Никола Петров. Делегат на БФС е Пламен Манолов, а работата на реферите зорко ще следи Валери Цветков.

 Добри вести за Черно море преди мача със Славия
Добри вести за Черно море преди мача със Славия

Марек Кузма се завръща в състава
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР