Черно море гостува на Пирин днес в среща от 21-ия

...
Черно море гостува на Пирин днес в среща от 21-ия
Коментари Харесай

Черно море ще мине пред Славия при победа в Благоевград

Черно море гостува на Пирин през днешния ден в среща от 21-ия кръг на efbet Лига. Мачът е от 17:30 на стадион " Христо Ботев " и ще бъде управителен от Валентин Железов с помощници – Иво Колев и Николай Чакъров. Четвърти арбитър ще е Димитър Димитров, а за ВАР ще дават отговор Радослав Гидженов с помощник Георги Стамболджиев.

Черно море е на 6 място с 33 точки. Пирин са на 15-о с 13. При триумф в Благоевград варненци ще минат пред Славия, които са с 35 точки.

Треньорът на „ моряците “ Илиан Илиев няма да може да разчита на трима от своите играчи. Това са капитанът Даниел Димов, Николай Златев и Цветомир Панов, които са с контузии. Техните места в групата заеха младите Наско Янков, Марин Петков и Берк Бейхан.В групата ги няма новите Машадо и Матеус.

Групата: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Живко Атанасов, Виктор Попов, Мартин Дичев, Александър Василев, Росен Стефанов, Петар Босанчич, Арлинд Дакай, Васил Панайотов, Стефан Велев, Велислав Василев, Мазир Сула, Берк Бейхан, Алекс Фернандес, Ангел Ангелов, Атанас Илиев, Исмаил Иса, Марин Петков.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР