Черно море допусна загуба от Слован Либерец с 0:1 в

...
Черно море допусна загуба от Слован Либерец с 0:1 в
Коментари Харесай

Черно море с минимална загуба в първата си контрола в Турция

Черно море позволи загуба от Слован Либерец с 0:1 в първата си контрола в Турция. Мачът се играе в Сиде. Срещата пропусна Цветомир Панов, който през днешния ден малко преди отпътуването на тима за Сиде, подвигна температура.

Първата част бе най-вече равностойна, като и двата отбора имаха по няколко забавни офанзиви, само че без да намерят метод да нанесат съдбоносен удар.

Първата заплаха за Иван Дюлгеров пристигна в 5-ата минута на срещата, само че стражът на “моряците ” се оправи. В 11-ата минута варненци сътвориха страхотна офанзива по десния фланг. След центриране на Мартин Дичев, Алекс Фернандес смъкна с глава към Наско Илиев, който получи с тил към вратата, обърна се и стреля с левия крайник, само че над вратата.

В 35-ата минита Росен Стефанов получи втори жълт картон и съответни червен, само че след съгласие със противника, неговото място зае Влатко Дробаров.

На почивката Ники Златев зае мястото на Едгар Пашеко. В 58-ата минута Исмаил Иса и Даниел Димов заеха местата на Атанас Илиев и Пабло Гарсия.

В 59-ата минута „ моряците “ сътвориха добра опция за гол, като Първо Влатко Дробаров стреля, само че състезател на Слован протегна крайник и парира. Топката попадна в Исмаил Иса, който обаче я изпрати над гредата.

В 86-ата минута Филип Хорски засече с крайник центриране отляво и осъществя за 1:0 за чехите.

Следващата инспекция на Черно море е планувана за 30 януари, като противник ще бъде украинският Днипро-1.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР