Черно море днес ни напомни с пълна сила защо го

...
Черно море днес ни напомни с пълна сила защо го
Коментари Харесай

Опасна практика на плажа след 18.00 часа, когато спасителите си тръгнат

Черно море през днешния ден ни подсети с цялостна мощ за какво го назоваваме по този начин, убеди се персонално индивидът на Plovdiv24.bg по Южното Черноморие. След като сутринта ви информирахме, че към 6.30 часа се развихри огромна стихия с мощен вятър и дъжд , следобяд времето се оправи.

Бурното море обаче накара всички спасители на южния плаж в Приморско да забранят с червен байрак влизането във водата. Изключения направиха първите два-три избавителни поста, където знамето бе жълто.

Особено огромни бяха вълните във втората част на плажа - в региона на Международния юношески център. По остарял бит обаче станахме очевидци на рискова процедура - щом в 18.00 часа спасителите си потеглиха (работното им време е 8.00 - 18.00 ч.), незабавно се откриха неразумни летовници, които влязоха в морето. И което е още по-лошо - позволяваха и на децата си да влязат.

Според прогнозите от на следващия ден времето се оправя, предстоят доста слънчеви дни и евентуално морето ще се успокои. Винаги обаче спазвайте напътствията на спасителите - те най-добре знаят какви са изискванията за къпане на плажа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР