Черно море-БАСК ще гони място в плейофите. Това обяви на

...
Черно море-БАСК ще гони място в плейофите. Това обяви на
Коментари Харесай

Черно море-БАСК се прицели в плейофите

Черно море-БАСК ще гони място в плейофите. Това разгласи на конференция през днешния ден старши треньорът на отбора Юлиан Тупанков.

" Баските " одобряват на следващия ден от 18 часа Дунав в зала „ Христо Борисов “. Двубоят от 21-я кръг на Суперлигата бе изтеглен с ден по-рано, с цел да може русенският отбор по-късно да изиграе отсроченият си дуел с първенеца Нефтохимик.

Наставникът счита, че момчетата му към момента имат късмет да се преборят за последното осмо място, даващо право за присъединяване в плейофите. „ Дунав сега са в прелестна форма – показа Тупанков. – Гледах в детайли последните им няколко мача и се убедих в това. Допълнително съставът им е с по-дълга пейка от нашия. Това не би трябвало да ни тормози, въпреки всичко сме и домакини на този дуел. При гостуването в Русе несъмнено им подарихме мача. Надяваме се в този момент да реализираме триумф. Класирането за плейофите зависи доста от този мач. Ако победим Дунав минаваме пред тях в класирането и ще сме единствено на победа от 8-ото място, което се заема от Марек. Допълнително имаме и мач по-малко, а гостуваме и на Миньор, където обстановката на тима не е добра. Знаем, че има и отказали се волейболисти и на процедура отборът на Перник ще изпадне от групата. Но ние ще би трябвало да търсим наложителна победа в това посещение и към този момент да имаме късмет за влизане в плейофите. “

В момента Черно море няма кадрови проблеми. „ Всеки тим си има своите болежки. Имаме състезатели със леки контузии, само че всичките момчета са на линия за дуела. Програмата ни е доста сгъстена в този месец, само че би трябвало да се оправим. Но най-важните ни дуели в този момент предстоят, а по-късно предстоят три мача с отбори от първата четворка. Но първо да стигнем до тях и след това ще мислим какво е положението за елиминационните дуели “, сподели Тупанков.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР