Черно море 0 : 0 Локомотив (Сф) 10′ Греда за

...
Черно море 0 : 0 Локомотив (Сф) 10′ Греда за
Коментари Харесай

Черно море - Локомотив 0:0, греда за домакините


Черно море

0: 0

Локомотив (Сф)
 10′
Греда за домакните! Матиас Курьор получи топката отдясно и нанесе мощен удар от дребен ъгъл, Любенов съумя да се намеси, а по-късно топката се отби от лявата греда и излезе в корнер.
2′
Не бяха минали и 30 секунди от началото на мача, когато се наложи Георги Георгиев да се намесва основно и да опази мрежата си. Франса обстрелва вратата на " моряците " от към 40 метра, топката падаше тъкмо под гредата, само че вратарят на домакините съумя с една ръка да избие в корнер. 
1′

1′
НАЧАЛО НА МАЧА!
Състав 22 Георги Георгиев 24 Александър Любенов 3 Живко Атанасов 22 Ивайло Найденов 15 Петар Босанчич 33 Алан Диас 2 Цветомир Панов 3 Марио Петков 32 Мартин Дичев 13 Селсо Рапосо 7 Матеус Клементе 26 Красимир Милошев 71 Васил Панайотов 44 Божидар Кацаров 88 Атаир Роша 39 Антонио Вутов 31 Закария Беншаа 94 Юлиан Ненов 20 Мади Кета 45 Димитър Митков 19 Матиас Курьор 11 Карлос Франса Треньор Илиан Илиев Станислав Генчев Резерви 25 Иван Дюлгеров 1 Дамян Дамянов 4 Росен Стефанов 10 Валентин Николов 11 Алекс Фернандес 9 Илия Димитров 8 Мазир Сула 7 Александър Александров 39 Николай Златев 5 Дейвид Малембана 77 Стефан Велев 15 Лука Иванов 9 Исмаил Иса 18 Християн Чипев
Отборите на Черно море и Локомотив (София) откриват съботната стратегия от мачове в еfbet Лига. Макар и с известни съмнения, двата състава са устремени към челните места на класирането, а в допълнение самочувствие им дава и качествените футболисти, с които разполагат.
 Илиан Илиев разгласи групата на Черно море за мача с Локо (София)
Илиан Илиев разгласи групата на Черно море за мача с Локо (София)

Преди срещата двата тима имат по 25 точки в актива си

Двата тима имат по 25 точки и срещата им се явява пряк спор за място в топ 6. Варненци са в серия от три следващи тъждество, като в две от тях бяха по-добрия тим на терена, само че не съумяха да пречупят съперника си. Отборът на Илиан Илиев стигна единствено до 0:0 в градското дерби със Спартак в предишния кръг и в този момент ще се опита да зарадва почитателите си с победа. " Железничарите " досега са една от приятните изненади в шампионата. Тимът се показва доста мощно вкъщи, до момента в който като посетител е неуверен.



Домакините през днешния ден ще са без санкции Виктор Попов, както и контузените Велислав Василев, Даниел Димов и Лъчезар Димитров. На вратата още веднъж ще застане Георги Георгиев, а в предни позиции ще се разчита на Матиас Курьор и Закария Беншаа.
 И Черно море скочи на Кашай:
И Черно море скочи на Кашай: " Моряците " имат искания към съдийството във варненското дерби

Ето какво разгласиха на страницата си във " Facebook " от Черно море

Треньорът на Локомотив Станислав Генчев ще има съществени кадрови проблеми за решение. Двама от титулярите Симеон Славчев и Матеус Дуарте са осъдени и това ще докара до разбърквания в състава. Очаква се за първи път от март насам в игра да се появи Дейвид Малембана. В групата попадна и Александър Александров, който дълго време лекуваше контузия.

Главен рефер на мача е Георги Кабаков. Негови помощници ще са Мартин Маргаритов и Диян Вълков. Четвърти съдия ще е Неделчо Гаджалов, а с ВАР ще се занимават Станислав Тодоров и Светослав Стойчев. Делегат на БФС е Николай Владимиров, а работата на реферите ще следи зорко Радан Мирянов.
 Локомотив (София) набеляза двама играчи за зимата
Локомотив (София) набеляза двама играчи за зимата

Единият е от Втора лига
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР