Черно, черно и пак черно Независимо дали ни харесва или не,

...
Черно, черно и пак черно
Независимо дали ни харесва или не,
Коментари Харесай

Модните цветове на Есен - Зима 09/10

Черно, черно и отново черно
Независимо дали ни харесва или не, черното господства в трендовете за сезон есен-зима 2009-2010. Този цвят всекидневно доминира в дрешника ни през студените дни, само че в този момент би трябвало да се облечем в него от глава до пети. Черното се завръща и в грима, аксесоарите и въобще всичко, за което се сетите.

Тъмни оттенъци
Червеното, лилавото, зеленото и жълтото ще участва в настоящите фешън трендове,но единствено в своите най-тъмни и загадъчни оттенъци – бордо, ултравиолет, нефт, остаряло злато. Тези тъмни краски са разчупени от блестящи материи - гладка кожа, кадифе, сатен и тафта и изцяло подхождат на роклите, ризите и палтата в обилния викториански жанр.

Стоманено сиво
Изглежда сивото се настанява трайно в зимния дрешник. Вече втора година този цвят участва в сбирките на съвсем всички дизайнери. Може би тъй като студено му лъчение е в цялостен унисон с мрачните и мразовити дни, а строгостта му пасва изцяло на ъгловатите, геометрични кройки, настоящи през този сезон.

Есен в цвят коняк
Напук на мрачните краски, които дизайнерите ни оферират за зимния сезон, топлата есен мами със своите меки, земни тонове. Ако напълно не ви се нрави концепцията да наподобявате на строга стопанка, луда рокерка и тем сходни нападателни облици от властващата мода, избавление има. В доста трендовете се промъкна и грациозен изискан в палитрата от бежово и кремаво до кафяво и цвят коняк. Тези цветове участват в сбирките на Max Mara, Donna Karen, Gicci, Fendi и Bottega Veneta.

Впечатление прави, че топлите тонове тази есен са в композиция с изискани кройки, напомнящи на модата от 70-те – мощно вталени клоширани поли, типичен прави панталони, елегантни блузи, необятни колани, меки палта, шлифери до коляното и елегантни боти на висок ток. Материите са сатен, доста велур и естествена кожа.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР