Черно-бяло - в цвят е името на изложбата, която приятели

...
Черно-бяло - в цвят е името на изложбата, която приятели
Коментари Харесай

Изложба със снимки от Кирил Гоцев представят негови приятели и колеги

" Черно-бяло - в цвят " е името на изложбата, която другари и сътрудници на Кирил Гоцев ще показват на 10 декември от 18 ч. в бар " Сингълс " на ул. " Сан Стефано " 22 в София. Тя включва негови фотографии, ще бъде открита на рождената му дата и ще може да се прегледа до 23 декември, научи ДУМА от Жени Павлова, пиар управител, Медиа линк България.

Голяма част от професионалния си път Кирил Гоцев посвети на публичната телевизия, само че постоянно намираше време и за огромната си пристрастеност - фотографията. Кирил беше и професионален фотограф. Дълги години организираше фотопленери на морето. В тях участваше със свои изложения. В памет на Кирил Гоцев ще бъдат изложени творбите му и неговите другари ще учредят премия за актова снимка на името на Кирил Гоцев, която ще бъде връчвана годишно на млад фотограф.

Кирчо, както го назоваха близки и другари, беше прочут с изключителната си привлекателност и лъчезарна усмивка. Тази галерия е отдадена на неговия гений, професионализъм, другарство и човещина.

Започнал работа като механически чиновник в една от апаратните на малкия екран, Гоцев извървява пътя до механически шеф, изпълнителен шеф и общоприет шеф на Българска национална телевизия. По време на своя мандат подхваща софтуерно обновяване, което отваря пътя към цифровизация на технологията на произвеждане в малкия екран.

" Черно и бяло - в цвят " не е просто галерия, това е един живот - снимка, телевизия, другарство.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР