Черно-белият филм Рома на мексиканския режисьор Алфонсо Куарон - автобиографичен

...
Черно-белият филм Рома на мексиканския режисьор Алфонсо Куарон - автобиографичен
Коментари Харесай

Победители, ефирни рокли и блясък на наградите Изборът на критиците

Черно-белият филм " Рома " на мексиканския режисьор Алфонсо Куарон - автобиографичен взор към детските му години, е огромният победител на церемонията за премиите " Изборът на критиците ", съобщи Асошиейтед прес. 

Продукцията завоюва четири оценки - за най-хубав филм, най-хубав чуждоезичен филм и две самостоятелни награди за Алфонсо Куарон - за най-хубав режисьор и за операторско майсторство. 
Lady Gaga winning Best Actress at the Critics' Choice Awards!
— Lady Gaga Updates (@LGTourNews) С по три наградата бяха отличени филмите " Черната пантера " и " Вице " . Ролята на някогашния вицепрезидент Дик Чейни донесе на Крисчън Бейл две самостоятелни награди - за най-хубав артист и най-хубав артист в комедия. 
 Крисчън Бейл Gulliver/Getty Images
Отличието за най-хубава актриса беше поделено межд у Глен Клоуз з а " Съпругата " и Лейди Гага за " Роди се звезда " - единствено седмица откакто ветеранката надви над посочената за любимка за наградата певица на премиите " Златен глобус ". 
 Глен Клоуз и Лейди Гага Gulliver/Getty Images-->
В телевизионните категории по три оценки завоюваха поредиците " Американците " и " Удивителната госпожа Мейзъл ", измежду които надлежно за най-хубав трагичен и комедиен сериал. 
 Gulliver/Getty Images
Една от премиите в категориите за телевизия - за най-хубава актриса в лимитиран сериал или ефирен филм, също беше поделена - сред Ейми Адамс за " Отворени рани " и Патриша Аркет за " Бягство по учебник ".
 Gulliver/Getty Images
Наградите " Изборът на критиците " се присъждат от Асоциацията на кинокритиците, работещи за малкия екран, радиото и интернет изданията (Broadcast Film Critics Association), която сплотява 250 експерти от Съединени американски щати и Канада, както и от Асоциацията на телевизионните публицисти. Двадесет и четвъртата гала за оценките се състоя в Санта Моника, Калифорния. Водещ на шоуто беше артистът Тей Дигс. 

Вижте още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР