Черният пипер е популярна основна храна в шкафа за много

...
Черният пипер е популярна основна храна в шкафа за много
Коментари Харесай

Хората останаха учудени, след като разбраха от какво всъщност се прави червеният пипер

Черният пипер е известна съществена храна в шкафа за доста семейства, придавайки на всяко ядене малко повече топлота - само че замисляли ли сте се какво в действителност съставлява наситеночервеният прахуляк и къде от кое място идва?

Повечето кулинари постоянно са приемали, че това е вещество единствено по себе си или че идва от „ дърво червен пипер “. Но в този момент те останаха изумени, откакто схванаха, че в действителност се състои от смлени и сушени чушки - тъкмо като тези, които имате в хладилника си.

Разбира се, че няма такова нещо като червен пипер, само че мнозина споделиха по какъв начин просто са го считали за някаква лична фалшификация и са го смесили, с цел да създадат необятно известния и приет червен пипер на прахуляк.

Разкритието пристигна, когато един човек, прочут като @simsimmaaz, отиде в X, прочут преди като Twitter, с цел да показа учудването си от личното си изобретение.

Тя сподели: „ Научаването, че аленият пипер е просто изсушени и натрошени червени чушки, беше в действителност шокиращо. Като че ли не знам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР