Черният петък вече не е сравнително ново явление за българската

...
Черният петък вече не е сравнително ново явление за българската
Коментари Харесай

Черен петък 2022 - какви намаления да очакваме в Obuvki.bg

Черният петък към този момент не е относително ново събитие за българската онлайн търговия. Има марки, които съществено се приготвят по-сериозно за последния уикенд на ноември, в сравнение с за Коледа. Естествено, има и такива, които чисто по нашенски се " заиграват " с цените седмица преди този момент и в следствие потребителите остават с убеждението, че Black Friday е време за следващите спекулации. Разработването на специфични маркетингови тактики за този интервал демонстрира ново виждане на търговците. Някои, като Obuvki.bg към този момент имат сполучлива традиция.

Какво да чакаме от Obuvki.bg за Черен петък?

Ако огромен % от потребителите сe подготвят безусловно месеци преди Черния петък, марките като че ли не престават да чакат последния миг, с цел да стартират трескавото броене на пониженията. Някои се възползват от опцията да изтикат на челни позиции непопулярни техни артикули, като шумно популяризират дискаунти от по няколко %. Подобни практики, за жалост, не понижават, в противен случай. Това демонстрира с изключение на цялостно недоумение на явлението, и голямо предпочитание за топ продажби единствено в границите на няколко часа.

Информацията за произхода на Черния петък от дълго време е задоволително подробна, с цел да разберем, че правенето на проекти за умопомрачителни обороти вид " ден година храни " по никакъв метод не кореспондира със замисъла на Black Friday. Има ли понижения? Очевиден факт. Но никога не са инцидентни или безредни. " Денят на Благодарността " в Съединени американски щати е един от най-значимите празници и е самобитно начало на коледните шопинг обичаи. Марките го означават със специфичен ден на понижения, като нормално по-ниските цени засягат съвсем всички артикули или най-малко доста огромна част от категориите. След Америка, тази процедура се придвижва и в останалите страни. В Европа едно от най положителните места в мрежата е.



Сайтът за поредна година приготвя за своите фенове над 100 000 специфични цени на артикули. Това е една от най-респектиращите акции в българското оналйн пространство и отлично рефлектира на политиката на марката да предлага освен качествени артикули, само че и същинска страст в извършването на покупки. Ако се настройвате за огромни дискаунти, значи сте на прав път. Намаленията са както на дамски, по този начин и на мъжки и детски артикули. Можете да сте сигурни, че вашите обичани обувки, облекла или аксесоари ще бъдат на цени, по-атрактивни от всеки път. Това ще ви разреши да купите не просто един два продукта, а да обзаведете своя и на околните с качествени екипи, стилни аксесоари и несъмнено, комфортни и съвременни обувки.

Как да се подготвим за Черния петък?

Съвета ни: не чакайте последните минути преди последния петък на месеца. Селектирайте авансово това, от което се нуждаете или търсения подарък. е превъзходен късмет за всеки да направи впечатляващи изненади за Коледа. Информацията за идните понижения се разгласява няколко дни авансово, тъй че умерено можете да определите и бюджета, който сте подготвени да отделите.

Условията, които ползвате на уеб страницата като връщане в границите на 100 дни. Това е най-голямото понижение на артикули в уеб страницата за цялата година.

Черният петък е измежду броени дни. До тогава, тематично за идния зимен сезон, може да видите.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР