Черният дроб предаде екранния Васко да Гама от село Рупча.

...
Черният дроб предаде екранния Васко да Гама от село Рупча.
Коментари Харесай

От последните минути: Ласкин в критично състояние, търсят донор!

Черният дроб съобщи екранния Васко да Гама от село Рупча. Иван Ласкин е в сериозно положение, откакто получи нови здравослoвни проблеми. Половинката на водещата на " ВИП брат " Алекс Сърчаджиева е настанен в реанимацията на ВМА в сериозно положение. 48-годишният артист е в изкуствена кома, която е направена по решение на лекуващите лекари.

Докато артистът е в неестествен сън, медици и близки вършат опити за намиране на донор. Състоянието му е доста тежко и незабавно се постанова трансплантация на черен дроб, с цел да може новият орган да обезпечи естественото действие на организма. Специалисти обясниха пред " България Днес ", че Ласкин има проблем със съсирването на кръвта и това затруднява откриването на подобаващ донор, чиито индикатори да съответстват или най-малко да се приближат до тези на Ласкин.

" Разговаряхме много пъти, до момента в който лежеше в " Пирогов ". Вдъхнах му сили и кураж да се бори, по мъжки. Вярвам, че лекарите ще се оправят във ВМА и скоро ще бъде на крайници ", показа пред вестника Христо Мутафчиев. Двамата с Ласкин от дълги години са близки другари на сцената и отвън нея и Мутафчиев нееднократно е споделял своите благосклонности към половинката на Алекс Сърчаджиева.

Ласкин има съществени проблеми с черния дроб, удостоверяват от близкото му обграждане. Преди седмица той лежа в " Пирогов ", където бе признат по неотложност. Той изтърпял ужасни и безчовечен болки, твърди негов сътрудник от актьорската колегия, който помолил медиците за консултация. Прогнозата им не била оптимистична.

Видът на артиста бил неразпознаваем и малко на брой лекари и пациенти разпознали Иван Шибилев от " Хайка за вълци ". Той постъпил във ВМА поради утежняване на здравословния проблем, откакто през септември лежа в столичната Втора градска болница. Две седмици преди този момент умря татко му, а Иван понесъл доста тежко загубата на родителя си, описват близки до него.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР