Черният бъз лекува рака и помага при грип. Това е

...
Черният бъз лекува рака и помага при грип. Това е
Коментари Харесай

Черният бъз лекува рака и повишава имунитета

Черният бъз лекува рака и оказва помощ при грип.

Това е историята на мъж, който приказва за битката с това злокачествено заболяване.

Историята му дава вяра на мнозина и ето за какво!

„ През 2002 година лекарите откриха незлокачествен израстък в мозъка ми. Веднага бях признат в болница в София, с цел да ме оперират. Операцията беше сполучлива. Оперираха ме най-хубавите лекари в България.

След две години туморът още веднъж се върна. Трябваше да направя нова интервенция. Подложих се на лазерна интервенция този път. Но след интервенцията лявата ми ръка и крайник останаха парализирани. Лекарите изследваха тумора ми, който се оказа атипичен.

Подложих се лъчетерапия, само че и това не ми оказа помощ. Туморът още веднъж нарастна, направиха ми нова интервенция. След интервенцията отидох на рехабилитация и там за мое благополучие срещнах мъж, който промени живота ми.

Този мъж имал рак на бъбреците. Лекарите му споделили, че има единствено 3-4 месеца живот. Тогава той срещнал жена, която му разказала за билка, която може да излекува това злокачествено заболяване. Това е бъзът.

Когато берете плодовете, те би трябвало да са изцяло узрели. Сложете ги в буркан, като редувате ред захар, ред плодове. Напълнете буркана до върха и го оставете на слънчево място, с цел да може да настъпи ферментация. След 2-3 седмици буркана се затваря и се съхранява в хладилника.

Трябва да извършите повече от тези буркани, най-малко два, с цел да имате задоволително от това лекарство и за идната година. Консумирайте по 1 чаена лъжичка всяка заран на празен корем, 10 минути преди хранене.

Мъжът ми описа за тази билка и ме увери в нейните лечебни свойства. Той почнал да приема това лекарство, когато лекарите му споделили, че няма късмет за изцеление.

Месеците минавали, а той към момента бил жив! Резултатите от прегледа посочили, че ракът е липсващ. Започнах и аз да го употребявам, само че изчаках 2 месеца, с цел да мога да набера бъза, да подготвя лекарството и по-късно да стартира да го ползвам. Изминаха четири години от последната ми интервенция и туморът не се е появявал от този момент.

Разказах на мнозина за лечебната мощ на бъза и след диалог с доктор научих, че една от пациентките му също се е излекувала от рак на гърдата, употребявайки същото лекарство.

Бъзът е потребен за имунната система и за лекуване на доста болести.

Плодовете би трябвало да са изцяло узрели, меки и черни. В началото усетът на това лекарство е малко противен, само че след това ще свикнете с него. Той може да има и слабително деяние, тъй че е най-добре да си останете у дома.

Вижте още: Рецепта за тулумби, имам я от вуйна ми и я върша всяка неделя

Може да се употребява и от здрави хора за повишение на имунитета. Помага и при грип.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР