Черните пътища, които водеха до плаж Тополите, са разоран с

...
Черните пътища, които водеха до плаж Тополите, са разоран с
Коментари Харесай

Чутовна наглост на един от най-красивите български плажове

Черните пътища, които водеха до плаж Тополите, са разоран с екскаватор, с цел да не могат летовниците да стигат гратис до пясъчната линия. Върху един от тях даже има бетонна бариера, която в случай че се търкулне, ще убие не един, а няколко души, сподели пред Нова телевизия Стоян Цветков.

„ Една част от това произведение на „ изкуството “ се появи преди пет-шест дни, само че през вчерашния ден сутринта построиха този бетонен паметник. Тази заран пък са стоварили тук и водорасли. Тези „ актьори “ щяха да продължат да творят в този момент, само че отидоха на друго място, откакто видяха телевизионните камери “, добави той.

На въпроса дали с изключение на паркинга, за който се заплаща 4 лв., има безвъзмезден достъп до плажа с автомобил Цветков отговори, че към този момент всички пътища са разорани.

„ Няма място край плажа, на което можем да отидем с кола. Не може да паркирате край морето, както е в другите страни и да си почивате умерено “, добави той.

Един от притежателите на парцели край морето сподели схема, от която излиза наяве, че няма общинска улица, която да води към плажа. „ Има единствено треволяци и пущинаци. Вече и пешком не може да се минава “, добави той.

Кметът на Черноморец Росен Деспов пък изясни, че проблеми ги има, тъй като при земеразделянето, което е осъществено преди доста години, са върнати парцелите в действителни граници.

„ Там, където свършва плажът, който е държавна благосъстоятелност, стартират частните парцели. С автомобил не може да се стигне до плажа, тъй като няма по какъв начин да паркира на пясъка, нито в частните парцели. Няма общински терен, където да можем да създадем паркинг край морето “, сподели още Деспов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР