Черните обувки винаги могат да бъдат съчетани с всичко, но

...
Черните обувки винаги могат да бъдат съчетани с всичко, но
Коментари Харесай

Есен-зима 2020/2021 – тенденции в дамските обувки

Черните обувки постоянно могат да бъдат съчетани с всичко, само че от време на време са толкоз скучни! Предайте малко неспокойствие на есента и зимата с цветни дамски кецове или ботуши. Може да откриете всевъзможни цветове, и добре пристигнало, тъй като тази фешън наклонност ще господства през този фешън сезон!

Ако има нещо в дрешника, с което не би трябвало да се прави компромис – това са обувките. За есента и зимата като че ли множеството от нас избират кафяви и черни, само че дизайнерите очевидно желаят да ни раздрусат от тази заспалост и в трендовете за обувки на есен/зима 2020/2021 ще можем да си купим и доста по-пъстри и забавни модели.

Дефилетата по стилните сцени разграничиха няколко тренда, в които ще забележим завръщане на войнишките обувки, повече железни детайли, квадратни пръсти при ботите, солидни токове, платформи, флорални претекстове, панделки и украси, текстура и обилие от цвят.
Така, както всичко в модата за тази и идната година обаче, едно е ясно – водещо е и ще бъде удобството.

Военни обувки

Някои от нас са носили към този момент такива, когато през 90-те бяха същински шлагер. Всякакви вариации на военните кубинки ще бъдат настоящи и за този сезон. С равна подметка или комфортен солиден ток – те са запазена марка на всяка градска жена – с тях може да тичате сред офиса и дома, облечени с формален костюм или дънки, а съгласно стилните дизайнери, в случай че имат малко украсяващи детайли за деликатност ще се впишат идеално даже в композиция с ефирна рокля.

Дълги ботуши над коляното


Отдавна високите ботуши не са единствено за неприятните девойки. Ние сме положителни, по тази причина ще се наградим с някой нов модел от трендовете на дизайнери, тъй като този сезон те ни демонстрираха в действителност положителни съчетания.

Разбира се няма нищо по обичайно от черни чизми и типичен деним от, само че есенният сезон надскача класиката и виждаме всевъзможни цветове на високите ботуши, а те се съчетават напълно сполучливо с къси поли и дълги широкополи рокли.

Челси боти

Ботите Челси участваха в доста дизайнерски сбирки. Те са здрави и комфортни, подобаващи както за по-лежерно облекло, по този начин и за света на елегантното с някой различен пъстър акцент.

Между тях може да си откриете и гумени разновидности, подобаващи за дъждовните есенни дни като тези н

Набрани боти и ботуши

Те са с комфортни токове, леки за носене, а тайната на закачливия им тип им се крие меката им материя. Обикновено могат да се носят и по-високи до коляно, само че набрани под прасеца към този момент са един напълно нов модел. В типичен земни тонове или бляскав акцент в аутфита ви – набраните ботуши са нещо, което ще е същински настоящо.

Обувки с платформи


Платформи във всевъзможни вариации, превзеха и този сезон стилните сцени. Цветни, с животинска текстура, черни с каишки, семпли или крещящи. С висок ток или с цяла дебела подметка, платформите са отлично допълнение към дрешника и изтъняват всяка дамска фигура с спомагателните сантиметри, които ни дават.

Спортни обувки

В сезон есен/зима 2020/21 при спортните обувки сникърси и са настоящи цветовете. Макар и по-рядко, земните тонове също участват в трендовете, както и извънгабаритните подметки.
Трудно ще се разделим с белите си сникърси, само че може би този сезон ще е добре да изберете, в случай че не шарени и цветни обувки, най-малко бели с някакъв пъстър акцент като дамските кецове на. За по-смелите, вземете назаем от подиума - цветни дълги чорапи!

Спонсорирана публикация

Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР