Черната Златка се осмели да покаже как държи за ръка

...
Черната Златка се осмели да покаже как държи за ръка
Коментари Харесай

Черната Златка пак заби женен мъж?

Черната Златка се осмели да покаже по какъв начин държи за ръка обичания си. Силиконката се реалокира от родния Бургас и заживя в София поради новия си. Тя настойчиво крие лицето и самоличността му, само че сподели татуировките и дланта му.

Lupa.bg видя, че на безименния пръст на мъжа се мъдри венчална халка, а почитателите на брюнетката незабавно се запитаха дали обичаният й още веднъж не е женен мъж. Припомняме, че бащата на сина на плеймейтката – Мирослав, имаше жена и дете, когато се залюби с Димитрова. Впоследствие Миро се разведе поради изкусителката, само че двамата изкараха дружно към година след раждането на наследника й и завършиха връзките си.



Атлетичната брюнетка си даде малко време след раздялата с фитнес инструктора Кирил Танев, преди още веднъж да се впусне в сантиментални връзки. Тя претърпя не една и две любовни несполуки в предишното, само че този път била обнадеждена, че ще й потръгне в персоналния живот. Допреди няколко месеца хубавицата от Бургас имаше връзка със състоятелен юрист, само че съдейки по татусите на обичания й, най-вероятно настоящият й мъж към този момент не е юристът, тъй като надали човек с такава специалност би се нашарил като бургаска батка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР