Черната Златка се оказа блокирана в протеста. Хубавицата се оплака,

...
Черната Златка се оказа блокирана в протеста. Хубавицата се оплака,
Коментари Харесай

Черната Златка задръстена в проекта

Черната Златка се оказа блокирана в митинга. Хубавицата се оплака, че е станала жертва на ругатни и тормоз, научи HotArena .

„ Вчера споделих мнение по отношение на митингите и бях супер хулена и обиждана, без даже някой да се замисли! Уважавам всяко мнение, НО не бях разбрана очевидно вярно и отново ще го напиша с риск да се повторя и да се обадят “българчетата ” с огромен морал!

НЯМАМ ПРОТИВ ПРОТЕСТИТЕ! И аз съм ЗА, само че за мен през вчерашния ден не беше обикновено да изляза с детето до супермаркета,( а не до мола, както се показаха някои женички), който е на 6-7 мин от нас и да не мога час да се прибера.

Детето плаче, изнервено в колата! ( едно конкретизиране, настинало) Не е ли обикновено да има най-малко една лента оставена за колите, които желаят да минават, се запитвам! Разбира се, че би трябвало!

Вчера станах и очевидец на кола за спешна помощ, която нямаше по какъв начин да мине, а беше на сирена! Представете си има човек вътре? Ваш непосредствен! Ето, това не го разбирам! ”, написа възмутената моделка, написа " България през днешния ден ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР