Черната Златка е категорична, че бащата на сина й, е

...
Черната Златка е категорична, че бащата на сина й, е
Коментари Харесай

Златка спечели родителските права на детето си, осъди бившия си мъж да плаща издръжка

Черната Златка е безапелационна, че бащата на сина й, е затворена страница за нея, а сумата на издръжката и режимът на вижданията, са избрани от самия него

Изкусителката Златка Димитрова най-сетне съумя да постави завършек на 5-годишното вървене по тъгите, спечелвайки родителските права върху сина си Миро. В началото на седмицата Злата била видяна пред бургаската Съдебна палата, облечена в непоколебим настоятелен жанр, написа Уикенд.

Сексбомбата отишла да подпише правосъдното съглашение, обвързвано с отрочето й. След като напуснала биологичния му татко, Златка отглеждала сама детето си от 5 години в родния си Бургас. Макар да е запазила положителния звук и да отхвърля да разяснява повода, довела до раздялата им, близки до някогашната двойка споделят, че бурният нощен живот на някогашния й, е станал причина за това.

Красавицата дълго време преглъщала многочислените изцепки на Мирослав в името на любовта. В последните години от взаимния им живот тя даже го издържала, твърди Уикенд.

От правосъдния акт излиза наяве, че първолакът Миро ще живее и учи в Бургас, където за него ще се грижат майка му и баба му. На бащата е разрешено да го вижда един път месечно. Освен това малчуганът ще получава ежемесечна прехрана на стойност 600 лв. от татко си до навършването на пълноправие.

Юристи даже дефинират сумата за прекомерно скромна за родните стандарти.

Черната Златка е безапелационна, че бащата на сина й, е затворена страница за нея, а сумата на издръжката и режимът на вижданията, са избрани от самия него. Именно той е бил индивидът, избрал да не взе участие интензивно в развъждането на сина им.

След като юристите изготвили съглашението, съдът единствено го одобрил. Категорична е, че самотните майки у нас би трябвало да са по-активни в отстояване на правата си, тъй като в тази ситуация става дума за дейности и държание, от които зависи ориста на личните им чеда. След като в последните години Златка излезе от имиджа на модел, се изявява като дизайнер на бански костюми и спортни дрехи.

В навечерието на Коледа смуглата секс фантазия пусна лична линия козметични артикули. За никого не е загадка, че от към 2 години насам, тя се носи на крилете на любовта с обичания на предприемачите от Черна гора до Украйна юрист – Любомир Таков. Макар да стоят надалеч от всемирски събития, двамата са съвсем неразделни. За момента Златка и Любо споделят времето си сред София и Бургас, като на дневен ред е да заживеят под един покрив. Преди три месеца плеймейтката спретна шикозно празненство за 7-ия рожден ден на сина си Миро. Тя подвигна огромно празненство с пяна празненство за всички малчугани, доста сапунени балони и безчет усмивки от деца и родители.

Източник: Уикенд
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР