Черната Златка е изкопирала формата на лицето, скулите, устните на

...
Черната Златка е изкопирала формата на лицето, скулите, устните на
Коментари Харесай

Черната Златка окраде визията на Николета


Черната Златка е изкопирала формата на лицето, скулите, устните на НиЛо, опитите да изкопира носа й, явно, не престават. От години се приказва, че половинката на Михайлов се е възползвала от услугите на пластичната хирургия за носа, брадичката, скулите и зъбите, само че кое от всичко е правилно, не се знае.

Мургавата бургазлийката не отстъпва на Лозанова по брой корекции – изпъкнали скули, изпилена брадичка, ботокс, две интервенции на носа, хилурон в устните, скулите и челото са единствено част от подобренията й. „ Мис Плеймейт” 2009 за първи път легна под ножа малко след спечелването на състезанието на „ Плейбой”. Тогава Златка си сложи общо 400 кубика силикон в бюста, по 200 във всяка гърда. През септември 2011 година брюнетката още веднъж се довери на обичания си еластичен хирург доктор Ангел Енчев за ринопластика, сочи справката на „ Таблоид “.

Златка побърза да се оправдае, че не си харесва нослето. Същата година изкусителката оперира и корема, само че не по естетически, а по здравословни аргументи. Не мина доста време и секс бомбата още веднъж легна на операционната маса - през юли 2012 още веднъж резна обонятелния си орган. Същата година претърпя уголемявана на бюста №2, тъй като остарелият към този момент бил прекомерно дребен. Така Димитрова се тунингова с по 420 кубика силиконов имплант във всяка „ бомба”.

Преди Великден някогашната на Благой Иванов – Багата дотърча за следващата, само че най-вероятно не и последната намеса на бюста. „ Нов силикон за летния сезон “ написа в обществената мрежа бургазлийката и смени циците си онлайн пред петимни за простотии консуматори на обществената мрежа. Вече е наблъскала повече от кило подплънки - 1170 кубика и в този момент се разхожда с цици размер XXL.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР